Здравейте,
От дълги години ползвам телевизора си за втори монитор, и до скоро бях с една 32ка на LG, вчера си взех нов телевизор : LG42LA620S и просто го замених със стария и сега също го ползвам като втори монитор, но имам проблем. От както пуснах новия телевизор в момента в който мина с мишката на телевизора (TV-то е включено като extended) и мишката започва да лагва, също така като местя прозорци и разни програми на полето на телевизора веднага започват да се движат бавно и мудно, а докато са в частта на главния ми монитор няма никакви проблеми. И старият и новият телевизор работят на FullHD резолюция, кабелите са същите, само телевизора е друг, а на стария нямаше изобщо такъв проблем. Прави ми впечатление че като че ли от време на време това нещо намалява и пак се появява. Ползвам най-обикновен и евтин HDMI, не знам дали трябва да си взема по-скъп, но предполагам че при положение че и на стария телевизор е работило на същата резолюция без проблеми, не би трябвало да е от кабела. Видео картата ми е EVGA GTX680SC, драйвъра ми е 331.58. Ако Ви трябва допълнителна информация моля пишете. Благодаря предварително за отговорите.
Поздрави!