Здрасти на всички. Първо преди първия ми пост да благодаря на всички за този форум - най-полезният в бг след този
на бг-мама може би.. (майтап нали..)
Малко да ви отегча и помоля за съвет относно моята дилема с избора на телевизор. Така:
Отидох в магазина да видя така рекламирания и препоръчан от приятел PHILIPS 42PFL5008K (1150лв). Естествено, както
можеше да се очаква се оказа, че на живо е съвсем различно. Момчето в магазина ми препоръча за тези пари да
взема PANASONIC TX-L42ET60E (1180). Хареса ми много повече и като дизайн, и като картина.Прибрах се, разцъках из
нета и видях, че няма PVR - нещо, на което държа като функция... Отидох пак в магазина да разгледам тези два модела
- LG 42LA691S (1250лв) и PHILIPS 42PFL6008K (1300лв). Харесах втория повече и с идеята, че го взимам поисках
дистанционно да го разгледам...с една дума - бавно, с две - ужасно бавно. Всички philips-и били така каза
разбиращото момче, въпреки че до тоя Philips имаше един за 900лв, който не беше толкова бавен. Както и да е.
Прибрах се пак да си разглеждам. Попаднах на много препоръки, тук във форума, за SAMSUNG UE-40F6400(1180лв). Викам
си майната им на 2-та инча за разстояние от три метра, което е при мен и отидох в магазина...Там отново сравнявайки
LG 42LA691S (1250лв) с SAMSUNG UE-40F6400(1180лв) реших, за да не се чудя 40 или 42 инча, да си взема по-голям.
Гениално решение наистина, но отново без идея точно кой. Сега съм се спрял на LG 47LA691S(1500лв) или PANASONIC
TX-L47ET50E(1400лв). Като цяло и двамата имат функциите, които търся, като ме притеснява от една страна тъпото
дистанционно на LG-то и бявния му процесор, за който прочетох тук във форума, а от друга ниския контраст на
Panasonica, това че няма очила в комплекта и това че е модел от миналата година...
Та, съвети?