Здравейте, откъде другаде освен Технополис и Плесио мога да си купя телевизор Панасоник? Интересуват ме 47 инчовите модели с 3Д
Здравейте, откъде другаде освен Технополис и Плесио мога да си купя телевизор Панасоник? Интересуват ме 47 инчовите модели с 3Д
Първите са вносителите. Нещо те притеснява ли?
Знам, че са вносители. Та освен тези двата някой знае ли дали ги продават и в някой други магазини. За София иде реч.
В Техномаркет знам, че предлагат Panasonic, но трябва да поразгледаш точно за 47 инчов.
Там са изостанали някакви стари модели. Искам да си го купя от по-малък магазин, защото ще го ползвам за монитор и има една особеност при осчетоводяването.
Да. Де факто аз го ползвам като монитор.
Как ще минеш гаранционно, при евентуален проблем? Фактурата и касовия бон са неразделна част от нея.
за гаранцията важи и копие от фактурата
a.petlichkov
познато но ходи го обясни на данъчните
Ясно, че копие, ама то това копие е ксеро.
П.С. Имах в предвид друго
Този пост е редактиран от pilot; 29-10-14 в 00:15.
А какъв е проблема да си пише, че е телевизор? Имаш право и на това пред данъчните.
Малък магазин вносител няма. Още повече на 47" панасоник. Може да намериш някакъв квартален магазин за техника и ако го няма точно този модел да го порчат (пак от вносителите) има обаче няколко оособенности...
1. Ще ти излезе по скъпо, понеже ще си сложат надценка.
2. Не ми е ясно как те ще купят телевизор, а ще продадат монитор
3. За гаранцията - при проблем телевизора се праща в оторизиран сервиз заедно с фактура и касова бележка... На която ще пише монитор Е хубаво копие на оригинала, ама едва ли си такъв фалшификатор, че да го манипулираш по начин по които да не си личи...
а защо искаш да ползваш плазмен телевизор за монитор ? плазмите не обичат статичните изображения ..