Алтернативата е 50" 828 със сигурност. Но, очите ми останаха в 55" хаха и за това разпитвам за нея основно :D
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Алтернативата е 50" 828 със сигурност. Но, очите ми останаха в 55" хаха и за това разпитвам за нея основно :D
В крайна сметка, взех и 42lb670v, и samsung ue-40h6400. Ще погледам една седмица и двата, и единият ще оставя за мен, а другият - подарък на тъщата.
Ако някои може да ми препоръча настройки на картината и за двата, ще бъда благодарен. Сравнително светло помещение, но има и щори.
Да споделя и каръщината при покупката на ЛГ-то: в Техмарт (дано не се приеме за скрита реклама) консултанта беше изключително любезен - дори сам занесе тв-то до колата - и ми изкара неотварян телевизор. Та след покупката се прибирам вкъщи и почвам да разопаковам. Махам стиропорите и понечвам да подхвана телевизора, за да го изкарам от кашона, но предпазното платно с което е завит, подозрително застърга като върху счупено стъкло.
Направо ми падна сърцето в петите и със страх и отдалече разтворих платното и вътре страховита гледка - точно при горният ръб в средата, дисплеят счупен почти до центъра на телевизора. На сол, все едно някой яко млатил с чука.
Призля ми и веднага затварям кашона и обратно в магазина. Слава богу, служителите веднага изнесоха нов и го подмениха без никакви проблеми. Е@ати каръка. Да спомена само, че външно нямаше по кашона и гоният покриващ стиропор никакви вдлъбнатини, скъсвания и пр., които да покават дефекта вътре. А, в магазина не го отворихме, тъй като живея на 200 метра оттам и нямам никакви пречки при евентуален проблем да го върна обратно. И още веднъж благодарности към Техмарт. Определено спечелиха клиент, че тапърва кухня ще обзавеждам.
И все още се чудя как се е случило и каква е вероятността да е опакован от производителя (съзнателно) счупен телевизор?
Здравейте , от край време се чудя и вече съм решил да вземам , от бързия ми преглед , доста компентни хора има тук и бързо отговаряте , лимита ми е до към 800 лв , гледам да е между 39 и 42 инча , не държа въобще нито на 3Д , нито на WI Fi . Ориентирал съм се към : LG 42LN5400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria . Имате ли мнения и препоръки ?
Колебая се между три телевизора 40/42 инча на марките LG и Samsung с леко предпочитание за Samsung
LG 42LB730V
Samsung-UE-40H6500
Samsung-UE-40H6400
Моля за помощ в избора, а защо не да предложите и някой друг модел.
Аз бих избрал 6500.
Здравейте,
може ли за съвет за избор между следните модели телевизори:
3D led телевизор SAMSUNG 32" UE32F6100 - Цена, Характеристики, Мнения, Гаранция и качество
Led телевизор SAMSUNG 32" UE32F6270 - Цена, Характеристики, Мнения, Гаранция и качество
Smart телевизор SAMSUNG 32" UE32F6890 - Цена, Характеристики, Мнения, Гаранция и качество
Благодаря предварително
Добре би било,ако се гледа кодирана кабелна тв, да се избере samsung.Някои модели lg имат проблеми с CAM.
добър вечер на всички. бихте ли дали линк с заливки 1920.1080 и видео с тъмен фон
А никой не спомена нищо по моята питанка :?
Здравейте и от мен,благодаря за чудесния форум и съветите.Доскоро имах LG47la690,но сега искам да взема 50'не искам 3D ,Смарт функции и излишни екстри,искам да е 100 херца,ще гледам филми от флашка,и телевизия исками се да мога да настройваме субтитрите нагоре и надолу като от LG менюто.насочих се на няколко модела на Sony,Panasonic,от технотата да е Led.Друго не се сещам,а,да има вграден плеар за филми.Благодарности на Христослав,и Светльо 1........очаквам предложения..<br>
.....
Ами 100хц и да не е 3Д и "Смарт" едва ли има , така че ги получаваш с по-добрите модели ... Също не виждам смисъл в преминаване от 47" на 50" - разликата е трудно доловима - насочи се по-скоро към 55" . Вграденият плеър е най-добър в Самсунг - Панасоник и Сони също доста го подобриха , но там май все още са проблемни субтитрите (по-скоро размера им). От мен -
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...55H6400-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...5AS640E-3D-LED
- всъщност бюджета какъв е ?
![]()
Ако не ти трябва тв да е смарт може да погледнеш и този http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-32LB5610-LED . Миналата седмица взехме такъв за един приятел, на пръв поглед хубава картина има.