Взимай Панасоника - всичко му е по-добро от Шарпа!. Шарп си заслужава само ако са с quаttron матрица (с допълнителния жълт цвят - те са японски)в тези евтините модели слагат някакви китайски боклуци.
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Взимай Панасоника - всичко му е по-добро от Шарпа!. Шарп си заслужава само ако са с quаttron матрица (с допълнителния жълт цвят - те са японски)в тези евтините модели слагат някакви китайски боклуци.
60" не съм го виждал на живо, но 50'' модели на 6 и 7 серия са пълен ташак като картина. Бяха поставени от двете страни на едно Сони 55" W805 в Технополиса - може да си ги виждал. Разликата беше огромна в сравнение със Сонито. сигнала беше един и същ.
Благодаря за отговорите ,май към панасоника се ориентирам. След мое запитване от интерсервиз Узунови ми изпратиха какво включва офертата и се оказа ,че очилата подарък са за 39 инча ,а тв е 60 инча.Нещо не ми се връзва.В темата за шарп един колега се жалваше ,че крайщата му се размазани!
Здравейте колеги!
Първо поздрави за форума. Изключително много и полезна информация.
Бих искал да си купя 40F6500, но прочетох в предишните страници нещо обезпокоително и искам да ви питам дали е единичен случай или колегата не може да настрои телевизора.
Общо взето най-много ще ползвам PVR и timeshifting-a. В момента съм на Булсатком, а един колега беше споделил, че има проблеми със записването и не може да го подкара?
Някой абонат на Булсат пробвал ли е да записва и има ли такива проблеми наистина?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-03-14 в 22:03.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-03-14 в 22:04.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-03-14 в 22:04.
Обработката на сигнала при Sony е по-добра, но също така зависи и от
- режима на картината
- аспект на картината
на който са били пуснати.
Офертата би трябвало да е за всички диагонали на модела. Да - вече няколко човека се оплакоха от проблеми с 3Д-то на серията, а руските ни колеги говорят са дефектна серия...Пасивното 3д няма такъв проблем.
Здравейте, може ли да ми препоръчате 42-47 инча LED за конферентна зала. Някъде около 1500-1700лв е бюджета. На Sharp има ли хубав в този ценови диапазон?
Презентация на какво? (статични изображения - снимки, диаграми, таблици / или динамични изображения - видеофилми)
На какво разстояние са седящите, крайно отляво и отдясно на първият ред? (ако се гледа под голям ъгъл препоръчвам модел с IPS панел)
Powerpoint презентации, т.е. статични изображения. Залата е малка, има щори, но влиза светлина - с южно изложение е и се получават неприятни отблясъци. Разстояние от първия ред - 2-3 метра.
В такъв случай търси телевизор с полу-матирано покритие, повечето IPS-и са Glossy и ще отразяват светлината.
То разстоянието от първия ред ясно, ама от последния колко е?
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA640S-3D-LED
Този не го знам дали е с IPS: http://www.technomarket.bg/products/...45/lg-47la6130
Ако няма да гледате под голям ъгъл: http://sharpbg.com/index.php?item=282&group=1
Този пост е редактиран от pilot; 28-03-14 в 21:37.
Здравейте уважаеми съфорумци тъй като ми предстои покупка на лед тв се надявам на помощ от ваша страна какво бих те ме посъветвали лг ла пасивно 3д 660 667 690 691 или самсунг ф серия активно 3д ф6400 ф6500 ф6510 и дали вси4ки избрани от мен модели са 100хц и кой тв предлага по ка4ествена картина без сериозно замазване
Разстоянието - добре, но мен ме интересуваше броят и ширината на редовете от столове, размерът на помещението. Иначе 90% от моделите ще покрият изискванията ти.
За отблясъците: ако залата все още не е завършена е добре да помислиш предимно в коя част на деня ще бъдат презентациите. Ако е предиобед е добре телевизора да е на източната стена, а ако са следобед да е на западната стена. Така ще избегнеш попадането на директна външна светлина върху екрана.
Втори вариант: за целта да ползваш проектор и екран, но е нужно добро затъмняване. Плюс е големият екран на същата цена.
http://www.areadvd.de/tests/xxxl-spe...-im-vergleich/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-03-14 в 23:31.