Мисля че е по-добре да изчакам за нещо добро до 50',по-голям размер ме притеснява да взема.Благодаря ти колега и лека вечер на всички.
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Мисля че е по-добре да изчакам за нещо добро до 50',по-голям размер ме притеснява да взема.Благодаря ти колега и лека вечер на всички.
Hackers to Target Smart TV Sets After Phones, Kaspersky Predicts - Bloomberg Business
още миналата година предупредиха
What devices around you could be easily hacked? | Kaspersky Lab Official Blog
Hacking a Living Room: Kaspersky Lab Finds Multiple Vulnerabilities in Popular Connected Home Entertainment Devices | Kaspersky Lab US
Нещо взех да се колебая дали да не преподредя ТВ-тата в къщи и да занеса в офиса един от наличните, а да си купя голям за всекидневната. Понеже дневната ми е свързана с трапезарията и разстоянието става ок.7-8м вероятно ще трябва да се спра на 60-65 инча. Дали по-горе препоръчаните модели са адекватни за тази големина на екрана. Да, говорим за ТВ ок.среден клас. И гледам един колега по-горе се притеснява да вземе над 50 инча, понеже не съм много навътре в материята - има ли проблем за ЛЕД ТВ при споменатите размери 60-65. Аз в момента гледам една плазма Панасоник 50-ка, но ми е малка, сигурно са ми поотслабнали очичките с напредването на възрастта.
Lub40
Добра идея. За 7-8 метра ти трябва.....над 84"ама това..когато спечелиш джакпота от тотото.
Колкото по-голям е екрана, толкова по голям е риска от неравномерна подсветка. Може би модел с Direct Led ?
В неделя ще рестартирам темата. Ако имате някакви предложения или препоръки какво да има в началото - пишете тук. Няма да отговарям или коментирам, но ще следя и ще си водя бележки които ще взема в предвид при стартирането на тема 2015.
Това означава да се върна на първата идея и да чакам да дойде технологията по-близо до нас. От разглежданите модели Сонито е с най-яка картина, LG-то с най-якия софтуер, а Panasonic може би е по-средата.
Пълно щастие няма![]()
Защо да няма - ето за презентации, семинари, оперативки
https://www.microsoft.com/microsoft-surface-hub/en-us
Introducing Microsoft Surface Hub: The first team device designed to unlock the power of the group - The Official Microsoft Blog
така е,,,,Panasonic TX-50AX800E,разполага с един вход HDMI v2.0 има и DP -in за UHD но на колко херца са.......
http://youtu.be/9t4e5KCrdRk
Щом има HDMI 2.0 значи е на 60хц.
Input Lag Test Database: Best TV For Gaming - 46H700 го дават 32/39 мс
Дали?
пример с модел 2015 на друга марка
Sony TV Line-up 2015
Здравейте, колебая се между следните модели:
SONY KDL-50W829
PANASONIC TX-47AS750E
трите инча разлика не са от значение
ще се гледа Булсат и ровичкане из нета
четох доста но и вашето мнение е от значение
+1 за SONY KDL-50W829
Темата е заключена. Продължаваме обсъждането в новата такава.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%86%D0%B0.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-02-15 в 14:08.