Много е "интересно" да гледаш футбол на извит тв ...![]()
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Много е "интересно" да гледаш футбол на извит тв ...![]()
Бихте ли ми казали дали си заслужава 1699лв. за SONY KDL-46w905a, четох доста добри неща за него, един от най-добрите за времето си, но днес за тази цена?
Ето линк SONY KDL-46W905ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Това е и моя въпрос, в момента кои от високият клас телевизори 65'+ си заслужават инвестицията. Може би трябва да има отделна тема за тях. Четох доста ревюта и не мога да избера конкретен модел. Със сигурност няма да е извит, най-малкото защото ще го закачам на стената.
Избирай измежду тези
1. Sony KDL-42W829 и Samsung UE-40H6400
2. Toshiba 47L7453 <-> LG 42LB700v
Квази Ultra HD...прочети 2-ри пост от темата за Шарп
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post348419
http://www.3dmaniak.pl/56008/sharp-l...wsze-wrazenia/
по скоро UD20 - за съжаление все още го няма у нас.
https://hi-tech.mail.ru/review/Sharp...HD80R-rev.html
Сравнение по спесификации на Samsung 40H6200 и 40H6203 - вторият е орязан вариант откъм интерфейс и функции
http://www.samsung.com/ru/consumer/c...UE40H6203AKXRU
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-11-14 в 20:14.
Значи чакаме ud20, благодаря @hristoslav2. Дано да дойде преди да спрат съвсем операциите в Европа японцитеLCD телевизоры Sharp (FAQ на 1 - 4 страницах) (часть 7) [106] - Конференция iXBT.com
написано 17.10.2014 00:31 Инфо • Приват • Правка • Ответить • Известить модератора • IP Уважаемые владельцы ТВ Шарп и поклонники бренда! Недавно прошла инфа, что Шарп закрывает своё Европейское подразделение, в связи с чем я задал вопрос директору Российского представительства о судьбе нашего рынка и получил ответ. Вот он:
цитата:
Уважаемый Михаил, Спасибо за вопрос! К сожалению, бизнес продажи потребительской техники сейчас находится в кризисе. Наши конкуренты (Sony, Panasonic, Samsung, Toshiba), сокращают целые направления бизнеса и офисы в разных странах. Компания Sharp решила продать часть европейского бизнеса (B2C) словацкой компании UMC. Это решение не коснулось Италии и России. Наш офис будет продолжать продажу и маркетинг AV и бытовой техники Sharp, подчиняясь напрямую Японии. Мы будем продавать модели ЖК телевизоров, разработанные Шарпом для Азиатских рынков (конечно, с русским меню). Телевизоры с большими диагоналями, конечно, будут иметь шарповские панели. Судьба польского завода сейчас решается. Возможно, он также будет продан той же словацкой компании.
- - - - - - - - - -
Междувременно писах на интерсервиз и ми отговориха, че очакват доставка на Sharp LC-60UD20 (60' UHD) до 10 дни, a на LC-70UD20 до края на декември. Писах и на Сони България за 65' Х95 дали ще го предлагат у нас, но не са ми отговорили още.
Здравейте,искам да попитам има ли модел на LG с диагонал над 42 инча, който да има вход за връзка с видео карта - RGB In (D-Sub 15pin) - PC. Всички модели имат HDMI входове но имам наблюдението през този вход катината е малко неясна - по-коро мъглява резолюция 1920:1080.
Има вероятност да купувам нов телевизор. Цена - под 1599лв. за 47-48".
Гледах таблиците на първата страница, но пак да попитам за приблизителното съответствие на моделите.
Примерно на Panasonic 47AS750 > Samsung 48H6500 или 48H6670 > LG 47LB730 или друг > Philips 48PFS6609 или 7109?
Освен високо (за ценовия клас) качеството на картината е добре да има пълен комплект тунери. Включително DVB-T2 и DVB-S2.
И с възможно най-малко проблеми с Vivacom CAM.
Държа и на вградения медия плеер, както и на коректната работа на EPG и програмиране на запис на външен носител (PVR).
Ако не беше ограничението за субтитрите при AS750, изборът вече щеше да е направен в негова полза.
Ако не греша, при Panasonic имаше и някакъв проблем с EPG.
Все още не разбирам защо ти е Ultra HD телевизор.....нямаш такъв сигнал, не поддържат 2160р при 50/60Hz - освен с орязани цветове 4:2:0.
Интересно какви модели с логото на Sharp ще пуснат от UMC - Slovakia
И на мен Samsung 48Н6670 ми е фаворит, ама и цената му е като на такъв, за съжаление!
А Panasonic са с 5 години гаранция сега, което си е огромно предимство.
Явно ще се чака изгодна оферта от ТП.
"Интересно какви модели с логото на Sharp ще пуснат от UMC - Slovakia"
Това дали означава, че вече няма да се сглобяват във Vestel? Или просто ще са други моделни серии / диагонали?
Този пост е редактиран от Gena_bs; 30-11-14 в 20:36.
Това означава, че Sharp спират производството си в завода в Полша(който вероятно ще бъде продаден), а UMC ще произвежда телевизорите Sharp за Европа(купиха правата), с изключение на Италия и *****, в които ще се продават модели разработени за азиатският пазар но със съответните менюта.
Както казах не ми е приоритет UHD но просто не виждам от новите топ модели телевизори на която и да е марка с 65'+ диагонал такъв който да не е UHD. Подскажете ми ако има такива
Поздрави
Здравейте,
Колебая се между:
1) PANASONIC TX-42AS650E
2) PHILIPS 40PFS6609 3D LED
3) SAMSUNG UE-40H6400 3D LED
Главната и единствена цел е да се гледа футбол на тях. Ако тези 3-те не са според моето изискване, то предложете модел - 40 / 42 inch-а около 1000лв?
Поздрави
Този пост е редактиран от rocksolid; 01-12-14 в 01:30.