50" за 1000лв все някъде трябва да се направи компромис - Панасоник-а е най-приемливият от всички - за 100хц панел ще трябва да вдигнеш бюджета .
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
50" за 1000лв все някъде трябва да се направи компромис - Панасоник-а е най-приемливият от всички - за 100хц панел ще трябва да вдигнеш бюджета .
Днес си взех L55DT60E. Направиха ми допълнителни 5% намаление. Като цяло съм много доволен от покупката.
Колеги, благодаря ВИ за помощта при избора!
SVETLIO1, благодаря ти за съвета. Може би това ще е "ТОЙ"! Аз го вземам за хора около мен , които са 50+ -зона . Струва ми се, че те няма да усетят разликата на опресняване на картината. И само един въпрос още-разликата между AS500 и AS600 e ........................ ? Може би това е причината за избор на AS600!
Благодаря за съдействието!
Успех!
Изстрил съм поста на soon - предупреден е да не пише във форума за телевизори.
Sharp-а LD264 - всъщност е Vestel.
UD20 - Sharp Полша
LE751 - Horizont Беларус
LE757 - Sharp Полша
LE747 - Sharp Полша
LE741 - Horizont Беларус
LE657 - Sharp Полша
LE448 - Orion Тайланд
LE360 - Sharp Малайзия
LD265 - TPV *****
LD165 - TPV *****
Тошибата е леко проблемен като софтуер - няма да останеш доволен. А ти слез на земята - искаш добър 50" телевизор за 1000 лева. Няма как да стане.
Двете ревюта са на щатски модели. В Европа основно са с IPS матрици и рядко с A-MVA.
Ако разполагаш с леща с 20-30 кратно увеличение може и сам да провериш на място в магазина(на бял фон).
Здравейте на всички в този супер полезен(поне за мен) форум. Вчера Панасоника в хола се предаде след над 10г. служба. Сигурно е нещо дребно( не иска да се вкл.), но мисля да взема направо нов. Телевизора ще се ползва предимно за Булсат, най- много някое филмче през лаптопа. Ще се гледа от 4-5 метра, интересува 47-50 " до макс 1200 лв. Може да не е 3D, smart и тн. Засега и аз съм се спрял на http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...X-50AS600E-LED, но бих желал съвет от hristoslav2 и други съфорумци дали има нещо по- оптимално като вариат. То вече да си купиш TV е като да си купиш комп ) Мерси предварително!
Взех s600E, с 5г. гаранция, за 900 лв. -доволно. Препоръчаха ми модела с новата матрица,3Д и тн., но тъй като ще се гледа предимно ТВ от майка ми реших,че за по- малко пари, по -големия вариант е оптималното решение. Инсталацията протече безпроблемно, върза си се за wifi-то сам и си направи ъпдейта
Здравейте съфорумци, отново дилема преди покупка на ТВ. Доволен съм от 32F4510, но ми идва малък при гледане на филм със субтитри през мрежата (малки са субтитрите) и заминава в детската стая за гледане на тубата с детски песни, филмчета и прочие за каквото и беше взет де. Насочил съм се към 40 инча (толкова ми е мястото ), та и на въпроса: 40H5500, 40H6400 или 40H6500. Кой от трите с оглед на цената и предлаганото качество на картина, което е забележимо за човешкото око. 3Д не ме интересува - не ми хвана окото на 46H7000. Обаче държа на смарта заради филмите по мрежата през WI-FI i PC Samsung share manager на компютъра. Много е удобно за ползване дори и от жената Благодаря Ви предварително.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-11-14 в 17:55.
А, по принцип H7000 не ти ли хвана окото? Може да погледнеш и H6670, ако бюджета е кът - H6400.
Естествено, че ми харесва H7000 , но... Ако си заслужават 100 лева отгоре спрямо h6400 няма да е проблем и H6670, но дали има смисъл или за тия пари влакче за детето и H6400 и радост в семейството. В какво се състои разликата между двата. Благодаря.
H6670 има микро затъмняване на подсветката.
Днес в една от веригите 40H6400 е намален на 999 лева и това отговори на въпроса кой. Вече е поръчан и потвърден. В неделя пристига. Благодаря на отзовалите се.