Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Sony50W829B Не е лош за цената си от 1639 лв. даже е доста изгоден в момента, но ми направи лошо впечатление - забива медия плеъра и то доста често като се пускат файлове от USB флашка. Но пък сравнен с LG 870 e отличник. LG 870 на цена 2000 лв е отврат , забива картината и сече здраво т.е. най-вероятно не е със 100 HZ панел не съм наясно но лошо впечатление че консултатните на LG ПОСЛЪГВАТ ЗДРАВО и LG имат мноогооо дефекти !!!
SAMSUNG H 7000 по технически параметри е доста по-добър от Sony 829 но и цената е друга ама в никакъв случай не е върха на сладоледа....щото е доста зле сравнен с модела F 7000 от 2013г.
Внимавай с инчовете да не прекалиш - нашата родна ТВ е пълна само с кофти канали и 50 инча на 2-3метра за гледане се вижда ЗЛЕ, за HD пък е добре горе долу , но за мен до 3 метра повече от 40 инча няма смисъл. HD каналите също не са кой знае колко ! Прави сметка за какво ще го използваш - реално висококачествените ТВ почват къмто 3000 лв. и нагоре...
Щото онези консултанти гледат да продават най големите ТВ и не ги интересува какво имаш нужда ти...някой ще ти каже че 60 инча се гледа на 2 метра даже ...
Ако ти е първи телевизор вземай Sony 829 - 42 инча и ако не е за голям хол над 4 метра като цена е най-добре но е с малко по слаби характеристики от същия модел но 50 инча.
9 - серия от 2014г. на Сони също не е върха на сладоледа ....за 2700 лв.не ги струва.
Имай на предвид че при Сони ако качваш филми със субтитри трябва да си играеш да им пренаименоваш субтитрите и файловете...което си е играчка ....да ги ... модерни телевизори.
Това са моите първи впечатления след като се сблъсках с покупката на нов ТВ и Аз тези дни....
ПП
Парите които си заслужава според мен е PANASONIC-TX-55AS800E-3D-LED наистина качествена машина но бюджета е по сериозен и е за голям хол. TEST
Този пост е редактиран от ptw; 28-12-14 в 03:35.
AS800 55" също ев мой любимец. И е точно за 3 метра и само ХД : ). Дори и от 2.5 бих го гледал за още по-голям кеф
И аз съм се насочил към споменатият Панасоник,но ще изчакам да видя новите им модели след 2 седмици на ЦЕС 2015год,преди да направя евентуална покупка...
п.п.прави ми впечатление,че 47as800 е в списъка на моделите с 5 год.гаранция в Технополис,а все още го няма внесен!
за собствениците на Смарт телевизори Samsung, Sony , Philips, LG
http://obovse.ru/
Fork (ForkLmod, ForkPlayer, ForkSmart, Fork Store) - Форум
Виджеты | SmartTvNews
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...-32PHH4509-LED Може ли към тоя модел да се свързва usb или безжична клавиатура ?
E няма още цена за 47 в БГ
Телевизор PANASONIC TX-55AS800E 3D LED
цена: 329900лв
Това са цени от началото на 2014 извън BG
Panasonic TX‑47AS800E : 1 599 €
Panasonic TX‑55AS800E : 1 999 €
Panasonic TX‑60AS800E : 2 799 €
Не колега - това са цените когато са излезли нови моделите първите им , от там нататък постоянно падат до следващия модел.
Сегашните цени гледаш от ТМ или други такива магазини
Актуална цена в братска Гърция
PANASONIC TX-47AS800E Τηλεορ
Първото леко ракритие на модели LG 2015
LG Newsroom
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-12-14 в 22:20.