Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Този пост е редактиран от pilot; 13-01-15 в 23:07.
Този пост е редактиран от Konstantin; 13-01-15 в 23:15.
Еdge led vs Direct led without local dimming подсветка. Виж в нета и форума, обсъждано е. Според мен в случая разликата в цената е прекалено голяма между двата модела, за да предочетеш 750. Не е реализирана много добре подсветката му.
Също 750 има двоен тунер, който надали ще го ползва приятелката
П.С. При всички модели на марката е проблема с големината на субтитрите.
Дам, сега чета за подсветката, освен да е 650 пък 47 инча. Видях, че панасоник имат и 5г гаранция. ОК, ще видя и ЛГ все пак, thanks за насоките.
Странно. Това означава ли, че при AS640 и AS650 проблемът с 50hz сигнал е различен? От това което съм чел, съм останал с впечатление че става въпрос за един и същ софтуерен бъг. На AS650 когато IFC е "изкл." се забелязва "трептене" при движение на камерата (особено на общ кадър на футболен мач), но ако IFC е включено, дори и на минимум, "трептенето" изчезва.
P.S. Упс, извинявам се! Сега забелязах, че си писал за "размазване". Подведох се по поста на хърватина, който пише за "тресенето" при 50hz, което за да не изчезне и при включен IFC, най-вероятно е било от флашката.
Този пост е редактиран от Frogst; 14-01-15 в 00:03.
здравеите....лудост ли ще е да поставя тук 55'
20150113_220322.jpg 20150113_220457.jpg
растоянието е около 3м.....по принцип съм фен на плазмите но при липсата на такива и прочетеното из форума съм се спрял на 55as640 или sony50w829(това в случай,че 55' са малко много за това растояние).Гледат се главно филми с HDкачество но от време на времеи кабелна което ме притеснява за този размер....ако има нещо по подходящо в тази ценова листа ще съм благодарен за някакви препоръки и съвети......благодаря предварително
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-01-15 в 20:44.
тотално съм обръкан и обезверен...AVFORUMS
HDTVPOLSKA
HDTVTEST
TRUSTEDREVIEWS
всички тия горе казват: телевизора е супер ( 120 Hz SMVA panel+3 IFC+8 BLS),картина 2D плавна, контраст добър, цветове,близки до перфектните ( съпоставими дори с високия клас) 3D - впечатляващо, 50Hz '' бъг'' - елиминира се лесно чрез IFC = ''min"...
собствениците тук доволни, a и много от вас горещо го препоръчват...
цената му е супер...
и сега изведнъж ме разкандардисахте
Hristoslav, Pilot...вашето мнение е важно за избора ми!
48'' до 1 500 лв - кои модели от Panasonic или Sony ...???? ( нещо ужасно не понасям Samsung...)
Този пост е редактиран от Plamen Chonkov; 14-01-15 в 01:23.
Като цяло SD сигнал (този от кабеларката) на 55 инча и то от разстояние максимум 3 метра си е извращение! Иначе за дистанцията: 2.5-3м (както е при теб), може би е една от най-добрите за гледане на HD съдържание и 2-2.5м за гледане на 3D при 55" панел. Но все пак ако си решил да е 55, може да погледнеш и това: SONY KDL-55W815. В момента са му 'надули' цената (беше 100-тина лв. по-малко до преди седмица), но се очаква скоро пак да е на 'промоция'.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-01-15 в 20:47.
Само за днес: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...5AS650E-3D-LED
Извинявам се предварително но нямам възможност да претърся форума за кратка компилация за тестване на Panasonic TX-55 AS 640
Ако някой може да даде линк ще бъда много благодарен тъй като промоцията е до събота
Благодаря.
Лудост е интериорът(както в снимките от поста на Константин) - в твоят случай, барплотът в средата на стаята + масата между телевизора и дивана....
Телевизор се гледа фронтално...а от акустична гледна точка, разстоянието от позицията от която слушаш до двете колони трябва да е еднакво.