Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Май ще се възползвам този път от промото на технотата и ми е нужно Вашето компетентно мнение. Триума се и даже повече, поне размера е избран. Фен сън на Pana-та. Даже ме радва една 46G-тка. Това не означава, че не мога да се обърна и към друга марка. Затова е и питането към Вас какво да очаквам от следните модели:
1. PANASONIC TX-P55ST50E 3D PLASMA
2. SAMSUNG UE-55ES7000
3. PHILIPS 55PFL6008K
Приемам и предложения от Вас.:ole
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Това нали е онлайн промоция ? представяш ли си тая плазма в какво състояние ще е :cool:
Цитат:
Първоначално публикувано от
stealam
Здравейте, искам да си избера ТВ за спалнята(сравнително тъмна), който ще се гледа от 2-3 метра, а може и да го закача на тавана. След доста четене съм се насочил към 6-та серия на самсунг, а според бюджета ще е 40" или 46" (1000-1400лв).По конкретно м/у
SAMSUNG UE-40F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria за 1250лв и
SAMSUNG UE-46F6400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria за 1380лв. На марката се спрях заради отзивите че били с добри смарт опции, а на моделите че след ф64** включително са 100Hz. Това ще ми е 1-вия подобен телевизор до сега съм бил на старите CRT и съм лайк от към технологиите. В нета се ровя по форуми и гледам клипчета - ще мога ли да го правя и на тв-то през уай-фай. 3Д филми вероятно ще пускам през лаптопа, а за игри още нямам конзола :) Сигнал за сега имам само Wi-Fi и бих искал да знам какво да си търся (булсат,кабеларка, сателит)? Заслужава ли си да пренебрегна DVB-S тунера,шината за по-високия клас и двустранната подсветка на 65** за сметка на 46 инча. Освен японката, клипче със субтитри и едноцветните тестове какви други тестове бихте препоръчали ? Отворен съм и за други предложения в рамките на бюджета. Дали ако изчакам 1 месец да понавлезнат тазгодишните модели няма да поевтинеят миналогодишните или рискувам да ги няма по магазините ? Благодаря предварително.
Едит: току що видях
Samsung UE46F6510 телевизори - Цени, мнения, Samsung тв магазини за 1360 лв - разликата в 6510 не е ли само цвета на корпуса. Магазина пробвал ли го е някой и кой бихте препоръчали
само цвета на корпуса
Телевизори | SAMSUNG
Цитат:
khbyy
Вторият
Цитат:
kall
Май ще се възползвам този път от промото на технотата и ми е нужно Вашето компетентно мнение. Триума се и даже повече, поне размера е избран. Фен сън на Pana-та. Даже ме радва една 46G-тка. Това не означава, че не мога да се обърна и към друга марка. Затова е и питането към Вас какво да очаквам от следните модели:
1. PANASONIC TX-P55ST50E 3D PLASMA
2. SAMSUNG UE-55ES7000
3. PHILIPS 55PFL6008K
Приемам и предложения от Вас.:ole
Съветвам те да отидеш на място и да провериш състоянието на телевизора, също и наработените часове - виж в темата за панасоник. Вторият също е добра оферта, но има вероятност да е бил върнат от клиент заради нещо.
Имам един въпрос. В момента искам да си купя 47 инчов до 1600лв. В момента съм се спрял на LG 3D LED TV 47'' 47LB670V
Някой да даде препоръка или друг вариант, и защо.
Ако ти кажа истината точно за този модел:47LB670V няма да има никаква полза.
Веднага ще на скочат 5-6 с различно мнение - усилено вменявайки ме в спам, така че...
За тия пари днес има огромен избор от добри телевизори 46'-47'-48'.
Успех в избора!!!
Двоумя се дали да взема 40F5000/LG 42LN570S или да заложа на Samsung 46F5000, ще се гледа от 1.5 - 3 м . .
Интересува ме как се справя Samsung 46F5000 с SD-то ?
Цитат:
soon
Ако ти кажа истината точно за този модел:
47LB670V няма да има никаква полза.
Веднага ще на скочат 5-6 с различно мнение - усилено вменявайки ме в спам, така че...
За тия пари днес има огромен избор от добри телевизори 46'-47'-48'.
Успех в избора!!!
Мерси за инфото, но може ли да ми пратиш лично съобщение за мнението ти за ЛГ-то и да дадеш идеи за други по добри телевизори и защо.
Нека да сподели тук та всички да видим, и аз съм пред дилема за новите LG-та.
Съгласен съм с тебе :) По добре е тука , тъй като доста хора сигурно се чудят.
Сега съм в дилема между тези два:
SONY KDL-47W805ABAE2
LG 3D LED TV 47'' 47LB670V
Спрямо характеристиките , LG води по това че е на 700 Hz-a. Цената в момента е една и съща. От друга страна Sony поне преди си беше качество.
Така че дайте мнение :)
Какво има да споделя - качвате тестови файлове на флашка и отивате на място да тествате - ако удовлетворява изискванията ви - купувате :BigGrin .
Да... имам усещането че ако поискам да тествам с флашка някой консултант ще ме пребие... така лошо гледат.
Аз съм ги ръчкал няколко часа и ми пуснаха музичка даже и ми се махнаха от главата, понеже ме видяха, че съм в час с нещата. Оплачи се на управителя!
Някой да има този: PANASONIC TX-L42ET60E
гледам сега е на "промоция" за 1200лв. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...42ET60E-3D-LED , обаче с 5г. гаранция. Освен че няма DVB-S тунер(който и няма как да ползвам за момента щото съм на булсат пък те нали знаете..) има ли някаква уловка? Кофти картина, да забива нещо...?????
Казаха ми че бил даже с 100Hz панел.
Как мислите струва ли си?
Или някакво предположение за нещо друго по-добро на тия пари??? PLS не знам вече какво да си взема
Здравейте предстои ми закупуване на телевизор спрял съм се на 55 инча LG 55LB730V 3d led . Panasonic tx-55DT60E 3D LED и SAMSUNG UE-55F6510 кой според вас е най добър или някое друго предложение в ценовия диапазон от 2000 до 3000 лв . Благодаря предварително за вашите мнения .
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Здравейте предстои ми закупуване на телевизор спрял съм се на 55 инча LG 55LB730V 3d led . Panasonic tx-55DT60E 3D LED и SAMSUNG UE-55F6510 кой според вас е най добър или някое друго предложение в ценовия диапазон от 2000 до 3000 лв . Благодаря предварително за вашите мнения .