Тази оферта заслужава внимание -------> Samsung 32EH5000
Моделът е от 2012 г., но за тези пари е добро предложение.
Тази оферта заслужава внимание -------> Samsung 32EH5000
Моделът е от 2012 г., но за тези пари е добро предложение.
След около 30 мин. втренчено гледане от различни ъгли и разстояния при еднакво подаден FHD сигнал и настроена картина купих Samsung UE-32F5000. До последно се колебаех между него и Тошиба-та, а ЛГ-то отпадна при пресявката. Самсунг-а беше с най-детайлната и изчистена картина от 3-те, Тошиба-та отстъпваше със сравнително малка разлика в това отношение, а ЛГ-то може би заради полуматовият си екран ли или от нещо друго, вадеше доста тъмна, мътна и нехващаща окото картина в сравнение с другите. Всичко това беше в магазина с подаден сигнал от HD генератор.
Като се прибрах и го включих към цифровата на Близу разликата беше осезаема при същите настройки на картината при FHD каналите, а на цифровите нищо особено. Като го сравня с 6 годишната ми плазма на Панасоник (от високия клас за времето си) изобщо не може да го настигне дори и да тича срещу него. При подаден черен цвят и на двата, Самсунг-а синее/сивее та се къса. Както се казва се влюбих за втори път в плазматаот една страна, а от друга ми стана тъжно, че Панасоник спирали производството на плазми (това го прочетох в една от тукашните теми) и като дойде време сегашната плазма да я заменя за по-голяма пак на Панасоник, няма да има с какво
Та това са ми първоначалните впечатление и дано тези, които ще го гледат (ТВ не е за мен, макар че понякога и аз ще имам възможност да го гледам) да са доволни и му се наслаждават.
Аз съм ги тествал с SD съдържание, въобще не се и заглеждам в картината от HD генераторите. При качествен HD материал, няма как да има толкова видима разлика. Знам, че когато ги тествах, от LG беше останала само мострата.
Освен това си играх и доста време с настройките им. На default настройки въобще не разчитай да покажат истината.
Но, вече си го купил. Да си го ползват със здраве.![]()
Този пост е редактиран от Momchil; 19-01-14 в 21:23.
Добър избор, предвид това, че ще го ползват възрастни хора. Намирам интерфейса на Самсуняк за по-интуитивен. /това разбира се е субективно мнение/
Благодаря.
Сигурно е така, както казваш, но нали знаеш, че възприятието за хубава картина и звук е различно за всекиВажното е да не създава проблеми, че ще се гледа на село, където пиковете на напрежението са значителни.
Да, и на мен менюто на Самсунг ми допада повече, доста по-лесно за боравене е. А и ДУ-то му изглеждаше от по-качествена пластмаса.