Здравейте, пиша ви относно колебанията ми какъв телевизор да взема - 32 инча. Бюджетът е 450-480 макс. не повече!
Благодаря ви предварително![]()
Здравейте, пиша ви относно колебанията ми какъв телевизор да взема - 32 инча. Бюджетът е 450-480 макс. не повече!
Благодаря ви предварително![]()
Гледаш на място, без ограничение на марка и който ти хареса.
Намален е заради, голямата разпродажба послучай ''Черния Петък'' в Емаг, аз от там го поръчах за 439 лева.
Добре, все пак обърни внимание на това:
Най-лесно можете да разберете дали е бил мостра и е работил по следното:
- батериите са винаги в дистанционното ако е бил мостра. И плика с инструкциите е разкъсан за да извадят батериите от там.
- като видите кашона от който го вадят - гледайте да няма двойно тиксо (т.е. да е бил ваден, а после прибиран обратно)
- по стойката му - дали има следи от пръсти, бърсано с парцалче, а такива винаги остават при мострите,
- при първо подкарване на ТВ в началото има настройка в която му се задава страна и ПИН!!! (ако не я видитe, сещайте се)
Някои по разумни консултанти ползват едно и също дистанционно за всички мостри - настройват телевизора от бутоните на него и така не ползват дистанционото - или друго дистанционно извадено от предходен модел. Поради това плика остава неразпечатан.
- с проверка в сервизното меню на телевизора, но това може да напхравите само у дома си. На консултантите е забранено да го правят.
Благодаря
- - - - - - - - - -
В крайна сметка отидох и си го купих от Техномаркет за 459лв и съм доволенИскам да ви попитам за препоръчителните настройки на картината и телевизора?
Здравейте,
За да не отварям нова тема, бих искал и аз да помоля за съвет при избор на ТВ 32". Бюджетът е до към 1000 лв, може и малко повече (в рамките на разумното). Спрял съм се на следните модели:
1. SAMSUNG UE-32F6400 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...32F6400-3D-LED
2. LG 32LA660S 3D LED http://www.technopolis.bg/b2c/detail...2LA660S-3D-LED
3. PHILIPS 32PFL5008K 3D LED http://www.technopolis.bg/b2c/detail...FL5008K-3D-LED
Видях ги на живо, за късмет, бяха почти един до друг. Най важни за мен са реалистичните цветове и яснотата на образа, както и разбира се да бъде Full HD.
Самсунг-а изкара най-добра картина, при мое тестово клипче и разцъкване на менюто, но все пак не знам как би се държал на кабелната ТВ с аналогов сигнал
ЛГ-то, най-изчистено и докарано на дизайн, има неприятно розовеещ образ и видимо по-мътна картина, което много ме озадачи. Сменях режими, но така и не видях видима разлика. Голям минус му е дистанционото - само едно, смарт, на пръв поглед - ужасно неудобно. Моля, ако някой има наблюдения и е ползвал този модел, да сподели. Яко се колебая, намалили са го със 100 лв, има и 5 г. гаранция, къде е подводния камък?
Филипс-а - има супер дървен дизайн, но картината му се справя добре. Твърди се, че имал гаден звук, субтитрите не винаги се четат, образът при бързи сцени се замазвал, а менюто му било дървено (за мен пък - поносимо). Моля и тук, ако някой има реални наблюдения - да сподели.
Моля за съвети, кой от трите модела най-си заслужава, а ако има и по-добри предложения - с благодарност! :rolleyes:
Поздрави!
P.S.
Близките ползват от година и половина PANASONIC TX-L32ET5E - изключително доволни. Търся за себе си нов, по-добър аналог....
За малко повече, вземаш Panasonic 42ST60 с 5г. гаранция:rolleyes:
За да не отварям нова тема ще питам тука.
Ще се купува 32" ЛЕД ТВ за хора на възраст 55+ години и ще се гледа само ефирна цифрова, бюджета е максимум 600лв.
Спрял съм се на няколко модела, а ако за тези пари (нито лев отгоре) има и други заслужаващи внимание ще се радвам да ги споделите, за да ги разгледам и тях. Ще се пазарува от Техном@ркет затова би било добре да са от тяхната price list-а. Аз ще ги погледам в магазина, но все пак е добре, който е запознат повече да каже кой е по-добър.
1. LG 32LN5400
2. Toshiba 32L4333
3. Samsung UE-32F5000
Благодаря!
А други модели заслужаващи внимание (вместващи се в бюджета) има ли? Може и от други търговски вериги.
Благодаря.