Здравейте, искам да си взема 32" ТВ за спалнята, тъй като не разбирам много, много, а предпочитам да взема възможно най-доброто което се предлага (като съотношение цена качество) ще ми трябва малко помощ. За бюджет не знам дали има смисъл да се говори, явно избора е ограничен, не все пак мисля че повече от 1500-1600 няма смисъл да се дават за втори телевизор. Порових из сайтовете на техномаркет и технополис (в Бургас май няма друг избор) и най-доброто (съдя според цената), което намирам са
PHILIPS 32PFL6007K 3D LED и SAMSUNG UE-32F6510 3D LED. Това ли е най-доброто, което може да се намери по нашите географски ширини или просто търся на грешното място. В този ред на мисли заслужава ли си разликата в цената с
PHILIPS 32PFL5008K 3D LED? С DVB-C или DVB-S може ли да използва СА модула на Виваком (на сайта им пише
DVB-S2 тунер и CI слот), за да се пусне директно през телевизора IPTV (с няколко HD канала) или си трябва техния приемник.
ТВ-то ще се гледа от 2,5-3 м, 3D, smart, wifi. Имa прекаран UTP кабел, така че wifi-то може ида не ми е нужно, но все пак по-добре да го има, същото се отнася и за 3D-то, по-добре да го има отколкото да го няма. Като цяло изобщо не съм фен на Самсунг и ще се радвам на обосновани мнения. Благодаря ви предварително!