Здравейте! Както знаете от вчера до неделя има великденски промоции. Аз последните няколко седмици прочетох доста ревюта, коментари и мнения и горе долу вече имам представа точно какъв ТВ искам.
В последно време си бях набелязал няколко модела до 1000 лв.
PANASONIC TX-L42E6E
SAMSUNG UE-40F5500
LG 42LA641S
Освен тези си набелязах и един модел на Sony (моят фаворит), а именно "SONY KDL-42W805", които реално струва около 1400 лв. и така случайно се надявах, когато идат промоциите да стане към 1000-1100 лв. но дори с промоция в момента е около 1250 лв. и това е проблем за бюджета. Не съм сигурно и се чудя все пак дали ще си заслужава парите ако в крайна сметка реша да го взема?
Прочетох доста хубави мнения за този модел на сонито, а и мене като цяло си ме впечатли с екстрите си (точно такива какви желая да има в един ТВ), като пасивното 3д, 100 херцов е, IPS панел и др. работи, но най-вече хората споменават хубавата картина, която има това Сони.
Освен модела на Сони, бях си набелязал и "PANASONIC TX-L42ET60E", които реално струваше 1200 лв., а сега с промоцията е малко под 1100 лв и мисля, че цената е достъпна, въпреки, че е малко над бюджета (1000 лв.), но не знам дали ще си заслужава парите спрямо други модели.
Та, УТРЕ, отивам окончателно да си избера нов ТВ и искам да ви попитам от ТВ, които "техномаркет" и "технополис" ни предлагат, дали има нещо хубаво и качествено, до 1000-1100 лв. което да си заслужва парите тоест някои топ модел за 2013 г. ?
Изискванията ми са да има IPS-матрица, ако е възможно да има 100 херцов/реални за спорт и да няма особени проблеми с субтитрите (казват, че Панасоник има ужасни и дребни субтитри). Като марки отбягвам "самнсунг", предпочитам предимно модели на "SONY" или "LG" и донякъде "PHILIPS" и общо взето това са моите критерии и дано успеете да ми помогнете с избора на ТВ, защото УТРЕ отивам и не искам да взема някакъв калпав модел на коя да е марка и вкъщи да съжалявам.
Мерси, предварително!