Здравейте.
Искам да купя 3Д телевизор 42'" или по-голям за около 1200 лв, но толкова много варианти, че тотално се обърках. Бих искал да чуя мнението на специалисти като вас от форума, защото ви имам доверие повече от колкото на всеки друг сайт/магазин
ТВ ще се ползва за гледане на Булсатком и Филми от компютър с HDMI или хард диск. В момента имам плазма панасоник и съм много доволен, но не ми харесва това, че не мога да гледам филми със БГ субтитри на нея. Това също бих искал да може да се поддържа от новия телевизор. Не съм сигурен, че ще мога да ползвам DLNA, защото не съм вързал лаптопа с кабел към рутера, а предполагам, че един Full HD филм няма да може да се предаде гладко по WiFi. Въпреки това искам даима DLNA поддръжка.
По принцип не харесвам LCD дисплеите заради нереалните и ярки цветове, които изваждат, но жена ми иска да сменим на LCD защото сме с 2 плазми в къщи. Въпреки това, ако има достатъчно добра плазма може и да я навия
Ето и един конкретен модел, който си е харесала: http://technika.bg/product/15680/3d-...l5008t-12.html