Panasonic TX-49EX600E - ( 8bit + FRC)- 60Hz
Philips 49PUS7502 - 10bits -120Hz
това инфо е от https://www.displayspecifications.co...ison/399e3005a
Колко е верно така написано и усеща ли се разликата в пряка действителност .
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Panasonic TX-49EX600E - ( 8bit + FRC)- 60Hz
Philips 49PUS7502 - 10bits -120Hz
това инфо е от https://www.displayspecifications.co...ison/399e3005a
Колко е верно така написано и усеща ли се разликата в пряка действителност .
Човек колкото повече чете, толкова по-високо скача. Бях тръгнал от някакъв ниски модели, последно се спрях на Sony XE80**, но сега гледам има съществени разлики с XE85**, като X1 процесор и 100Hz панел. Явно ще скачам на XE85. :-)
Гледам му спецификацията и не намирам съществени разлики с XD85 (миналогодишният модел), освен малко по-нов X1 процесор X1 --> X1 HDR. Ако евентуално се намери не мострен модел, разликата от 200-300лв оправдана ли е между XD85** и XE85**.
Поздрави.
XD83/85 май бяха с IPS , а ХЕ85 е с VA панел ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 23-10-17 в 20:09.
много глупости..
QLED TV vs. OLED TV | Blog | Samsung QLED TV
OLED против LCD LED. Телевизори Metz
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-10-17 в 20:11.
Едно нещо ми е чудно...SAMSUNG е най-големия производител на OLED gsm(и диаплеи) и първи по продажби изобщо.даже и Aple вече разбраха,че това е истината.LG на OLED тв-ри,от което както беше писано на предната страница печели доста.И как точно тези две фирми кат магаре на лед не искат да видят очевидното ......
Така...колеги, вече освен набелязани модели, имам оферти за тяхКакто писах по-горе, по принцип съм си определил бюджет около 2000лв
LG 55SJ810 за 1875лв
LG 55SJ850 за 2075лв
Sony 55XE8577 за 2080лв
За Panasonic EX780E нямам специални оферти и е на 2340лв, както и за Sony XE9005 за 2660лв.
Какво мислите? На кой да скачам?![]()
Този пост е редактиран от gopeto_86; 24-10-17 в 14:09.
Sony 55XE8577 без особено замисляне- вече ако си готов за по-висок разход - избираш от 780/9005 .
И мен сякаш Sony XE8577 (защото XE9005 ми идва скъпичко) ме влече най-много. Основното ми колебание е между него (XE8577) и SJ850 . Дори и да намеря ЕХ780Е на по-добра цена...май пак бих се спрях на Сонито.
3D – то при телевизорите вече отмира не зная по какви причини . Гледам за смартфоните и конзолите- 360 градуса видео ,панорамни снимки, Виртуална реалност за игри и видео . Може би не всичко е Уауу както е модерно да се казва ама се развиват разни технологии. Може ли това да се пренесе и в телевизорите или вече има , но аз не зная.
Познат работещ в Англия се похвали за - https://www.productsandservices.bt.c...ucts/ultra-hd/. BT Sport 4K UHD- Welcome to the UK’s first Ultra HD or 4K UHD TV channel. Bringing you the UEFA Champions League, Premier League, UEFA Europa League and the FA Cup as you've never seen them before. BT Sport 4K UHD live content is delivered at 50 frames-per-second, enabling sharper images – particularly beneficial for fast moving sport. 10 bit sampling of brightness and colour rather than current 8 bit for HD.
Може ли това нещо да се приема у нас т.е. технически възможно ли е. Чел съм ,че имаме един от най-бързият интернет в Европа.
Колеги, нов 20. Чух за схема...на "бразилци", които взимали техника от големите вериги и я продавали на 60% от цената в магазина. Ако това е вярно.... то топ желаният от мен модел Sony XE9005 ще бъде при мен за 1740лв (от 2900лв), което напълно ме устройва. Притеснява ме обаче какво става с гаранцията? Какво мислите вие? Бихте ли се възползвали?
Ами възползвай се..явно скоро не си писал обяснения в районното![]()