Аз също не съм пробвал.
При свързани помежду им чрез HDMI ARC, би трябвало телевизора да подаде DTS(кодиран), който да бъде разкодиран и възпроизведен от саунбара.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Аз също не съм пробвал.
При свързани помежду им чрез HDMI ARC, би трябвало телевизора да подаде DTS(кодиран), който да бъде разкодиран и възпроизведен от саунбара.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-08-18 в 00:17.
Няма как да стане , тъй като тв възпроизвежда и декодира сигнала - като няма декодер няма да има и звук.
Ясно...може би аз се заблуждавам(не съм тествал) но в един приятел на телевизор LG 42ка от 2012 год..който не поддържа DTS му вързахме система за домашно кино LG (мисля че беше модел 2015 год 3D Blu Ray което поддържа DTS)...от настройките на тв зададохме опция да излиза звук само през домашното кино и с външен хард диск вързан обаче за домашното кино а не за тв филм с DTS си движи без ядове....не се сетих обаче да вържа харда през плеара на тв да видя дали ше искара звук....Решил съм да му досаждам тия дни да пробваме дали ше стане...
То има ,ама цената не е същата
https://plesio.bg/televizori-c-69980...?orderSource=1
Мда, има не малка разлика. Еми шанс...
Мерси
Имах същия проблем с поръчката на същия телевизор! Звънях им няколко пъти и чаках по над 10 мин. някой да вдигне! Почти се бях отказал но накрая се свързах с тях и с любезното съдействие на госпожата която вдигна направих поръчката по телефона! Просто трябва да си упорит! Е верно чаках го две седмици да пристигне, неясно защо, но си заслужава! Телевизора е страхотен! Поръчвай го докато все още го имат наличен, няма да съжаляваш, а и цената е без аналог в БГ!
Поздрави!
Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk
Здравейте,
аз също търся съвет за телевизор, до към 1000 лв, ще се гледа футбол чат пат и филми от компютър през hdmi, желателно е да има що годе прилично черно. Ще се гледа от 2.5 м. След прочетеното тук се спрях на този модел, тъй като е с VA матрица:
LG 50UK6470PLC
Правилно ли съм се ориентирал, нещо друго хубаво около тази цена?
Благодаря
Здравейте, ходих в техмарт за ue55mu7002, но се оказа, че имат само мостра и се отказах. По другите места е по- скъп и няма читаво изплащане. Моля да препоръчате модел 49-55 инча до 1600 лв. Мерси отново.
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
trendata
Именно защото е мостра е на тази цена. Кое те спира да вземеш мостра? Това, че е работил 7-8 месеца?
Може да го тестваш на място в магазина, а още подобре още първата вечер у дома. Договаряш се с управителя, че ако откриеш проблем го връщаш и ти връщат парите.
нов
Laptopite.bg : Телевизор Samsung 55" 55MU7002 4K Ultra HD LED TV, Smart, TIZEN, 2300 PQI, DVB-T/T2/ DVB-C/ DVB-S, WI-FI, PIP, 4xHDMI, USB, Silver
Благодаря! Сега следва въпросът по-добър ли е от LG-то и с какво, Вие кой бихте предпочели? Поне тук не виждам да е с нещо по-добър?
Display Specifications
А скоро в една от големите вериги консултант ми обяви, че процесорите на 6та серия Samsung не били читави и не се справяли добре с определени задачи.
Едва ли има сериозна разлика - виж ги на живо ако можеш и си прецени - по-скоро разликите ще са в удобство на ползване породено от различните ОС .
п.п. Не съм срещал проблем породен отпроцесорите на 6та серия Samsung не били читави и не се справяли добре с определени задачи.
п.п.2 ако ти е нужен аналогов изход, то Самсунг няма , така че ЛГ има още един +