Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Здравейте. Предстои ми закупуването на телевизор.Сумата е между 1200 и 1400лв. Между 40 и 43 инча Изчетох цялата тема но не съм вмного в час и затова имам нужда от съвет. Колебая се между следните модели LG43UH668V LG43UH6507 LG43UH630V ,Sony 43X8309C но приемам и други предложения.Зная че 43 инча са малко за UHD но предпочитам UHD в краен случай може и FullHd.За FullHd избора ще е между Sony 43W809c и някой модел който препоръчате.
Sony KDL-43W805C / 807C / 808C / 809C, това е моето предложение. Взимай този, който е на най-ниска цена. 808 се продава в ТХ, 809 се продава в ТП.
43 инча на прИмоция за 1500лв...Резолюцията UHD е капан за шарани. Не виждам потребност в това да притежаваш такъв телевизор, още по малко пък при такъв диагонал.
TV LED 50 pulgadas Sony KDL-50W809C, Full HD, 3D, Android TV, TDT2
Здравейте, дойде време за нов телевизор.
Колебая се между Панасоник Д780, Сони ХД93 или Самсунг КС8000; 65 - 58 - 55 инча
Основно ще се ползва за филми от компютър; рядко ТВ (Близу)
Изчетох всички английски форуми и тотално се обърках, на всички им намират кусури.
Ще съм много благодарен за съвет.
От какво разстояние ще гледаш? Основно фронтално или под ъгъл ще се гледа? Разликата между 55" и 65" е доста осезаема...Колко е максималният бюджет?
Този пост е редактиран от pilot; 09-06-16 в 17:02.
Ще гледам от около 2.20 м. Имам диван 4-ка, така че някои ще гледат по-фронтално (жена ми :-)), други под ъгъл може би към 45 градуса от централна ос.
Бюджет до 6к; мен много ме блазни 58ДХ780 на Панасоник; сега е към 3300 лв в Технополис; само ревютата ме смущават.
Хубав бюджет си заделил.Ако е Panasonic-а виж 65'',в таблицата на Христослав пише,че е direct led.
Друга възможност е това:
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-L...D-OLED/p/16274
Не знам защо плоския модел е с доста по-висока цена:
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-L...D-OLED/p/16275
Телевизорът ще се ползва много и като монитор на компютър, така че олед съм ги изключил засега.
И аз гледах, че 65 пана е с директ лед, но никъде не видях тест, че е по-добре от 58, който е edge
Този панел по-добър ли е?
- - - - - - - - - -
Освен това навсякъде роптаят, че е 8 бита в сравнение със Сони и Самсунг, това трябва ли да ме тормози?
Този също е добър -
SAMSUNG UE-55KS8002 Ultra HD LED
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...HD-LED/p/15996
За тази дистанция, 65" е голям, 55" е добре. Ако намериш останала читава бройка от Sony 55X8505/7/9 по технотата, го вземи. В момента новите модели са скъпи и не предлагат нещо, което да оправдава цената, спрямо модели 2015. По спомен от сайтове, май Sony XD9 ползва импулсно управление на яркостта. XD8 - не, както и старата 8-ма серия.