Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
Цитат:
Първоначално публикувано от
ssteff
Трудни за сравнение, но първият като че ли е с една-две идеи по-добър, стига да не го гледаш на тъмно
Цитат:
mumunm88
Колеги искам да си купя телевизор за нова година. Въпроса ми е кой от тез двата да избера и кой е по-добрия вариант Samsung QE55Q80T или Sony KD-55XH9505. Благодаря много
Вторият
Цитат:
hristoslav2
Трудни за сравнение, но първият като че ли е с една-две идеи по-добър, стига да не го гледаш на тъмно
Вторият
Много благодаря за информацията.Утре мисля да ги видя на живо и двата.
Къде може да се намери Sony KD-55XH9505 най-изгодно. На Емаг идва на 1980 лева. Добра ли е цената
Цитат:
mumunm88
Бях се канил да си купя Samsung qe55q80t, но hristoslav2 препоръча sony Kd-55xh9505
И аз бих взел Sony-то.
Цитат:
Martin_vn
И аз бих взел Sony-то.
Незнам по какво sonyto превъзхожда samsung
Зависи за какво ще ползваш телевизора
- за филми HX95
- за игри Q80T
- за спорт..като че ли Q80T
- за HDR HX95
Заводските им настройки са близки. Q80T има малко по-добър антиотражателен филтър.
Отиди в магазина и помоли служителите, да ги поставят един до друг. Ако откажат - стимулирай ги с 10 лева. Пусни твой видеоматериал и сравнявай.
Цитат:
hristoslav2
Зависи за какво ще ползваш телевизора
- за филми HX95
- за игри Q80T
- за спорт..като че ли Q80T
- за HDR HX95
Заводските им настройки са близки. Q80T има малко по-добър антиотражателен филтър.
Отиди в магазина и помоли служителите, да ги поставят един до друг. Ако откажат - стимулирай ги с 10 лева. Пусни твой видеоматериал и сравнявай.
Темата не е за избор на телевизор!
Най-вече за филми и youtube
SONY телевизори (инфо на първа страница)
А защо Самсунга да е по-добре за игри ? Нали уж навсякъде се препоръчва XH90 за игри като топ избор. Или 95 модела не е толкова добре за игри кокото 90 ?
Цитат:
marto7
А защо Самсунга да е по-добре за игри ? Нали уж навсякъде се препоръчва XH90 за игри като топ избор. Или 95 модела не е толкова добре за игри кокото 90 ?
Разликата за игри специално между XH90 и XH95, е че XH90 има HDMI 2.1 докато XH95 няма. Новите конзоли искат HDMI 2.1 за да може да се пусне 4K 120hz.
S Цитат:
Технологията microLED съществува от известно време, но комерсиализацията й се оказа проблематична. Samsung показа първия microLED телевизор през 2018 г. и най-накрая виждаме това да се превърне в реалност.
https://www.gsmarena.com/samsung_int...news-46683.php