Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
Телевизори и аз предпочитам да купувам лично от магазина - с нивото на сегашното производство ще е нужна голяма доза късмет , за да получиш приемливо качество от първия път;).
Пък за "намаленията" си има лаф - кьорав карти не играе - аз не мога да се оплача , последните ми тв са купени точно от подобни "промоции" на цени, на които те повече не са били - 50ST60 -1700лв , 49CX740 - 1520лв , 49X8309 - 1580лв , като всички са 5 год. гаранция ...
Много благодаря за отговорите, особенно @hristoslav2! Ще прочета отново внимателно всичко което сте ми препоръчали. На още едно място попаднах на добри отзиви за Panasonic DS630E моделите. Малко операционната система FIREFOX ми е в графата отрицателни, но пък като се замисля че това ще бъде придимно телевизор а не мултимедийна играчка, мисля, че мога да преглътна този факт.
@hristoslav2 моите уважения за труда и времето което отделяте за да съществува това място, където човек може да се ориентира и да направи информиран и да не стане поредната жертва на търговци и маркетолози.
да ти имам парите и избора....като ги гледам двата тв. все едно питаш бентли или майбах......аз бих се побъркал кое да избера.....4 ядрени ултра хд 65 инча зверове....то няма по-добро на пазара в Европа в момента от тези двата.
А - виждам 5 К Самсунг 80 инча за 14 000 лв. в Техномартет София. Флагмана на флагманите.
Повече ме "притеснява" супер неизвестният (поне за мен) търговец :cool: - добър опит за реклама :cool:
- иначе ако аз избирах в тоя клас бих отделил достатъчно време да сравня всичко възможно на живо ... като бих добавил и топ модела на Панасоник + някой ОЛЕД на ЛГ ...
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivted
Добре е първо да си изясниш - с плосък или с извит дисплей ?
Comparison between: 64.5" Samsung UE65KS9500, 64.5" Sony KD-65XD9305
Цитат:
svetlio1
.. иначе ако аз избирах в тоя клас бих отделил достатъчно време да сравня всичко възможно на живо ... като бих добавил и топ модела на Панасоник + някой ОЛЕД на ЛГ ...
Бюджета му не стига за DX900..6500-8000лева
Да изясня нещо:
Преди година-две имаше оплаквания от колеги във форума, че има луфт между видеопанела и рамката(при бутане с ръка на панела той леко хлътва)
Този луфт може да присъства и отсъства в LCD TV. Матрицата е подвижна. Тази технологична особеност, помага да се предотврати нейното механично повреждане при транспортиране.
Ще ми се да е актуален като възможности поне няколко години/ако въобще е възможно/ моделът който ще взема.Изчетох ревюта- по-добри отзиви за модела на Самсунг. Може би обаче ще взема Сонито
- - - - - - - - - -
http://www.trustedreviews.com/sony-kd-65xd9305-review
Благодаря! Ще прочета и ще отговоря.
Вторият е мостра от миналата година:)
яснУ ;)
ще е LG-то тогава, ако не препоръчаш нещо по-добро в този ценови диапазон и благодаря за бързия отговор
Цитат:
spurs
яснУ ;)
ще е LG-то тогава, ако не препоръчаш нещо по-добро в този ценови диапазон и благодаря за бързия отговор
43x8309 можеш да го намериш в ТМ запечатан. В няколко магазина имат повече от 1 бройка. Не знам и колегата как може толкова смело да се изказва? Освен ако не работи в ТП и знае наличността?
Цитат:
Сидеров
Освен ако не работи в ТП и знае наличността?
Човекът е дал линк към конкретен магазин...Не работя в ТП, но знам, че щом пише - изчерпан онлайн, значи са мостри в двата магазина.
П.С. Какво означава принципно в ТМ "потърси в магазин"?
П.С. 2 Иначе, ако няма претенция откъде да го купи, Сонито е по-добрия вариант.
Цитат:
pilot
Човекът е дал линк към конкретен магазин...Не работя в ТП, но знам, че щом пише - изчерпан онлайн, значи са мостри в двата магазина.
П.С. Какво означава принципно в ТМ "потърси в магазин"?
П.С. 2 Иначе, ако няма претенция откъде да го купи, Сонито е по-добрия вариант.
Не винаги не налични за онлайн поръчки артикули са изложени мостри, примери са големите телевизори които имат още 4 по-малки варианта, които пък от своя страна са по-търсени и по-лесни за продажба.
Идея си нямам какво значи потърси в магазин :D
А за телевизора, и за мен е по-добрия вариант но само заради операционната система (мисля, че е и 100 херца, но не съм сигурен) . LG тата 2016 uhd до колкото знам обаче са с 5 години гаранция което не е за пренебрегване.