Ъгъла на виждане при KS7002 въобще не е малък а и цветовете не избледняват толкова много както при предните VA матрици.
Преглед за печат
Ъгъла на виждане при KS7002 въобще не е малък а и цветовете не избледняват толкова много както при предните VA матрици.
С тези ъгли на видимост ми е много интересно винаги като чета! Моя е с VA панел и се вижда добре от всякакъв ъгъл. Може с IPS панел да е една идея по-добре, не знам, но чак пък толкова голяма разлика не забелязвам. Сега стоя на компютъра, който е отстрани на телевизора и е екстра!
Цитат:
................. при KS7002 ..........
И за справка не струва 2к лева , а повечко . Ако ти е важно да има 3Д , LG 55UH8507 е като за теб .
Да не забравяме и по големия контраст при VA....а и защо ли флагманите на повечето производители са с такива панели:Drinks:
................. при KS7002 ..........
И за справка не струва 2к лева , а повечко . Ако ти е важно да има 3Д , LG 55UH8507 е като за теб .
Човека пита кое е хубаво и ние му казваме..... и е писал 2к лева и малко повечко като бюджет
Не държа да има 3D. Гледам че LG 55UH8507 като цяло има по-добри характеристики (PMI индекс, True Motion и т.н.) от 7707 и затова го добавих и него. Ако разликата в картината не е видима не бих дал няколко стотин лева отгоре само заради 3D-то.
А защо не добави и Самсунг 55KS 7002 ? Той също има добри характеристики .
То като гледам lg-то което си му писал по горе,че е като за него....струва повече от самсунга:)).....даже не си погледнал какви пари е,а ми говориш за бюджета
Не се впрягай:Drinks:
Напротив , цената е проследена , а и не му го предлагам аз . Той сам го е посочил , само уточних , че е 3Д , нищо повече !
Затова питам и за Самсунга .
Защо да се впрягам , само си чешем пръстите с такива постове , вместо да помагаме !
Явно не си виждал старите VA матрици които малко да мръднеш и става чудо. Та в сравнение с тях, 7002 е супер.
Аз съм ги виждал... ASV на Шарп е с по-добър ъгъл на виждане:)
Samsung 55KS7002 не съм го гледал защото ми се стори над бюджета, но ще му хвърля едно око и на него. Намирам го за около 2500-2600лв., а LG 55UH8507 мога да го взема от технополис за около 2200 с лека отстъпка. Сега мернах, че и SONY KD-55XD8577 е 2299 в технополис на промоция. Май-избора ще е между един от трите.
Благодаря за съветите!
Тъй като живея в маломерен апартамент не мога да сложа по-голям от 43 инча телевизор / мога , ама ще ще му бърша екрана през масата !/ съм се спрял на :Sony Bravia KDL-43XD8005
Някакви по-характерни плюсове или минуси за модела и има ли нещо по-добро 43 инча ? Държа на това да е смарт , с WI-FI, Android и по възможност да е SONY. Не искам никакви 3-D и Curve. Ще купя 4к , само , за да не го сменям след година -две, гледам само кабелна и двд. Нямам влечение към BR и тв Планета, но се надявам до година HBO да станат 4к. Всякакви мнения от специалисти ще са ми от полза.
Е , то с Андроид не са много - Сони и Филипс , като марки за нашия пазар . По-добро , ама за същите ли пари ?
Парите не са ми критерий, просто всички тв са ми били винаги Сони и съм доволен, единствено дистанционните им бързо се скапват. Купувам нови / китайски / през година , оригиналните и толкова не изкарват. Проблема ми е в размера - не мога да си купя по-голям модел , защото са с по-големи екрани , а ще си набода носа в такъв. Макса ми е 43 инча / сегашния ми е 40, но вече е стар/. Звука не ме интересува - имам си ресивър със всички формати без DolbyAtmos - нямам място за 64 тонколони.