Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
няма да стане с харда...иначе +1 за сонито за sd каналите....самсунга доста от тях си ги зуумва(просто на доста от sd каналите да не казвам всички fit to screen е неактивна като настроика)което си е уж проблем на самсунгите от край време....иначе за hd канали и съдържание е ок
Цитат:
Първоначално публикувано от
iveto
Възможно е моята версия да е смотана...ще се поразровя за нещо по-читаво...от къде да си взема платената?
ПП Разбрах от къде...според мен не си струва инвестицията..:)
Махнали са SkySportsF1 , но пък са сложили DiemaSport. Снощи се сетих и проверих.
Цитат:
iveto
Може ли малко подробности по темата, линк където да прочета как се инсталира и настройва. Ако трябва може и на лично.
Sent from my Moto X Force using Tapatalk
Разкрих новите серии на Philips за 2017, но таблицата в поста е основно предположения/утре ще анализирам и допълня някои позиции
https://forum.setcombg.com/philips-%...tml#post808075
Да попитам. Кое е най-доброто 4K което мога да взема до 60" максимум. Основното което ме интересува е качеството на картината, която най-вероятно ще се калибрира, защото ме интересуват максимално акуратни цветове. Разбира се някоя друга екстра като да си пусна файл от компютъра на ТВ направо през мрежата няма да е излишна ;)
Какво ще предложите?
Някой OLED , понеже не си споменал бюджет .
Цитат:
civica
Някой OLED , понеже не си споменал бюджет .
\
Е някои... Малко по конкретно?
Размер 50-60"
Бюджет 1000-1500
С тия пари за тоя размер отиваш на турско/китайско производство - някакви Хитачи/Финлукс имаше за тия пари, ама как са нямам представа ...
Виж 50" за 1500лв вече има и от по-популярни марки 4К модели.
С това уточнение , конкретно няма да е олед , нов от магазина . То май и за 55" , освен на промоция , трудно ще стигнат .
Samsung
Ми то за 100..200 lv отгоре ...по добре да си вземе едно full hd sony...55w80...
Може и филипс 55pus6561
Или да изчака новите модели и като всичко старо се е разпродало , да си вземе една мостра на добра цена .
- - - - - - - - - -
Цитат:
frodo
...................по добре да си вземе едно full hd sony...55w80...
Може и филипс 55pus6561
Е да , ама се търси - Цитат:
Да попитам. Кое е най-доброто 4K което мога да взема до 60" максимум.
Да ТВ го сменям точно заради 4k, не заради диагонала. Така, че FullHD не ми върши работа. Предложете нещо с хубава матрица с качествени цветове, бюджета може да варира малко...
Колко малко ще варира ? 55" с хубави цветове е над 2к лв .
49" за около 1800лв по се намира .
Еми тогава един 50 инчов самсунг като тоя от подписа....малко надхвърля бюджета ама...
Може да се намери под 2000лв
Цитат:
civica
Колко малко ще варира ? 55" с хубави цветове е над 2к лв .
49" за около 1800лв по се намира .
За OLED предполагам говориш? А тези модели дали могат да се калибрират? Някои има ли опит?