Първоначално публикувано от
off_line
Така, при положение че 55W815 е на цената на 55W805 - 1899лв. Изобщо няма смисъл да се разделяш с тия 200 Hz Motionflow заради едното тъчпад дистанционно (което се предлага в комплекта с w805) защото само с едно app, телефона ти със сензорен екран ще върши същата работа, дори по-добра! Мисля че до тук съм ти дал някаква насока, но пък дори и това one-flick дистанционно да е толкова блазнещо за теб, винаги може да го закупиш отделно, докато Hz опресняване - няма как.
Относно диагонала, до скоро аз бях в подобна дилема: 50 или 55-инча и до този момент не съм я решил. Гледах абсолютно същите телевизори: Sony(50W829/55W815), Samsung(50H6400/55H6410) и Panasonic(50AS650E/55
AS640E), ходих на място: обикалях, разглеждах, тествах. И според личните ми нужди (ще бъде закачена игрова конзола PS4, предполагам ти е ясно защо търся TV-то с най-нисък input lag, а и разстоянието от което ще го гледам 3,5м) се спрях като най-добър вариант - SONY KDL 50W829.
Въпроса ти дали по-големия диагонал и по-малкия Motionflow, ще 'мажат' картината, това зависи от типа сигнал който ще бъде подаван към TV-то. При HD канали и съдържание с висока резолюция от външни източници не виждам никакъв проблем и 55" ще се справят идеално. Но при кофти SD канали, качеството на картината ще е осезаемо по-лошо, и може би 50" с 800 Hz Motionflow ще 'заличат' по-добре 'несъвършенствата'. Най-добре отиди с една флашка в шоурума, и пусни подобен сигнал на едно 55-инчово W815 и 50-инчово W829 за да прецениш сам дали излъчването на 55" те удовлетворява и не искаш да се лишиш от тези..
21% площ!