Sharp или Panasonic 750
Панасоника, но той е по-висок клас и цена.
за панасоника май няма да стигнат парите,ще погледна шарпа или някой лг,краен вариант финлукс.
Може да не си виждал, но колко бройки зареждат от такива диагонали?
Специално за Сони...при тези има всичко:.: Деком :: Телевизори :.
един от продавачите ми предлага това Телевизор SONY KDL-75W855C 3D LED
Супер е този телевизор,но не е 4К...от по близо ще му виждаш пикселите на екрана...освен ако не го гледаш от голямо разтояние...
Не мога да ти разбера постовете... Какво се опитваш - да ме осведомиш или да правиш реклама на някои? Насочил съм член на форум към модели, да си прецени и провери какво има при търговците...
Нито едното,нито другото...на човека са му предложили 75"-во Сони,и аз му казвам мнението си за съответния модел...
сега няма да спорите,65 инча ще е,но парите вече са оскъдни така че ще я смятам,благодаря за мненията и насоките.
Ако направиш компромис с качеството само за да е 65",бъди сигурен, че ще съжаляваш.
Моля дайте някакъв съвет за ТВ до 1000 лв. с достатъчно добър контраст! (предпочитам VA матрица), не ме вълнуват 3d, смарт и прочие екстри ще се гледа от 2-2.50м в тъмна стая
Здравейте,имам въпрос за избор на 40-42-43-инчов ФНД телевизор за баща ми и майка ми пенсионери до 500лв.Днес видях тозиТелевизор LED Samsung 40J5100, 40" (101 см), Full HD - eMAG.bg може да ги накарам да вдигнат малко бюджета или да препоръчате нещо от другите марки Нео,Телефункен и др. подобни.Ще се гледа с Са модул на Близу.
Взимай самсунга, супер е. А и вземи им дай 70 лева като подарък.