Благодаря за инфото . Исках по скоро да знам кой е с по малко трептене и дали същия проблем го има при олед тв. До сега гледах на Самсунг js9000 и след гледане на един филм , получавах главоболие .
Благодаря за инфото . Исках по скоро да знам кой е с по малко трептене и дали същия проблем го има при олед тв. До сега гледах на Самсунг js9000 и след гледане на един филм , получавах главоболие .
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали 42-43 инчов телевизор на цена около 1000лв? За справка ще кажа, че до скоро бях с LG 42LM620S и като изключа липсата на 100hz съм по-скоро доволен от качеството на картината...
Модел от 2016 - LG 43LH630V 1080p ready !
Колеги, препоръчайте 43-49 инчов телевизор за замяна на сдалият багажа Philips 6007. Като разглеждах предлаганите по магазините, не открих някой да се доближава по качество и възможности до него, въпреки всичките му кусури.
Двата модела са от един клас телевизори, разликата е в OS и смарт функциите...с лек превес на вторият.
Здравейте,
Първо да кажа, че съм жена. Налага ми се да прибягна до ваша помощ за пореден път и се надявам и като предните да сте отзивчиви. Благодаря предварително.
Дойде време да купя ТВ за детската стая на дъщеря ми. Ще гледа от около 2 метра телевизора. Основно Булсатком фюжън, филмчета от компютър и в обозримо бъдеще PSP4 (примерно). Вероятно и youtube и такива подобни.
Обичайно когато си избираме техника принципа е цена/качество.
Бих помолила да ме посъветвате първо какви инчове са подходящи за тези цели? Пиша в тази тема защото си мисля, че за UHD няма да можем да се вмъкнем в инчовете над, които има смисъл. Но може и да греша.
Може ли да препоръчате някои модели ТВ, които са подходящи за случая и имат разумно съотношение цена / качество?
Този пост е редактиран от Ralitsa; 15-05-17 в 14:44.
Благодаря! Съвсем умишлено не споменах парите, защото ми е важно цена/качество. Но мисля, че до към 1200/1500 лв бихме отделили за кауза на детето ;-)
[QUOTE=hristoslav2;821726]
Здравей, на 8 години е и се справя прекрасно с четенето и на български, и на английски, а и с техниката и всякакви джаджи по принцип. .
Лесен избор е тогава . Каквото си харесате !щ
Но лидерите на пазара при тв са известни , другото е вид компромис , но не е задължително да е така .
Конкретно - LG 49 LH630V или по-нов модел .
[QUOTE=Ralitsa;821840]Здравейте.https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...00-p332846535/ този става.
- - - - - - - - - -
Сони ,лг и панасоник-8,9сериа,самсунг-7,8,9 сериа.