А аа има разлика, имам поглед над два 32 LG по стари лед и черно няма ами синьо. Сега този е 2018 модел и по бива картината, Филипса и той я докарва добре. Шарп и Жвс не видях как предават, сега видях че ги има каталога.
А аа има разлика, имам поглед над два 32 LG по стари лед и черно няма ами синьо. Сега този е 2018 модел и по бива картината, Филипса и той я докарва добре. Шарп и Жвс не видях как предават, сега видях че ги има каталога.
-Shark-
Аз бих взел Q9FN.
Ако влезеш в срвиз ще видиш основно LG и Samsung, но за това си има причина,за която почти никой не се замисля.
Да приемем, че средният процент дефектирали телевизори при всички марки за първите две години е 7-8%. Най-продаваните марки у нас, са двете изброени по-горе и по тази логика следва да има повече бройки от тях в сервизите. По-малко продадени телевизори - по-малко бройки в сервизите.
Разликата м/у LG32LK6200PLA и LG32LK6100PLA е опресняването 100 hz срещу TM100/50 Hz /сравнено в тех..лис/
както и че втория има допълнителено компонентен, композитен и ethernet. /сравнено в пазар../
Кой да взема?
За 32" съм до 600лв за момента везната клони към LG от четерите, Sharp ми е интересен също.
Взех LG то за момента съм много доволен. Мерси за предложението
Здравеѝте!
Предстои ни покупка на нов телевизор за всекидневната
Тв се гледа предимно вечер като източника е цифрова телевизия от Bliz... чрез Ка модул и доста често филми с източник настолен компютър.
Моделите на които съм се спрял в момента са
philips 55pus7363
philips 49pus7502
като вторият е компромис в размера заради цената си от 1499лв. но ми бе препоръчан като модел с по добра картина.
Бюджет 1500лв. разтояние за гледане 3м.
Ще съм ви благодарен ако ми дадете мнението си.
Не прави компромис с размера, от личен опит ти го казвам, увеличи още малко бюджета и си вземи sony 55xe85.. докато още се намират бройки.
Всички останали бройки в БГ са мострени, проверявал съм. А XF85** > 55' нагоре са с IPS.
Този е на промоция: PHILIPS-55PUS8303, но мисля че е с IPS
Този пост е редактиран от ntool; 25-09-18 в 10:04.
Здравейте извинявам се за досаждането но ми мелко спешно..
PHILIPS 55POS803 -3300
SONY KD-55XF9005 - 2 599
LG OLED55B8PLA - 2999
интересува ме дали си струва разликата в цената. Има възможност за безлихвено изплащане
Мерси предварително
а брадва имаш ли ? или дават с телевизора ..
Вземаш в този ред, но спазваш някои правила при ползване
PHILIPS 55POS803
LG OLED55B8PLA
SONY KD-55XF9005
Разликата в картината ще я видиш на тъмно...а дали си заслужава разликата в цената, сам трябва да прецениш.
Оледа го тествай за равномерност на дисплея още първата вечер- със заливка от 5% сиво.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-09-18 в 22:21.
Хора фактора пари надделя..
SONY XF като ХЕ ли е, защото имаше много хубави неща казани за него==