Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор
Цитат:
Първоначално публикувано от
Сидеров
Искаш да ми кажеш,че Emag или който и да е онлайн търговец имат повече служители от нашите ритейлъри Технополис Техномаркет ? 21 век имаш правото да проверяваш където си поискаш и да купуваш от където си поискаш .
Чакай, чакай. Говорихме за търговци, които продават LG C9 за 2 пъти по-висока цена от стандартната. И точно Технополис с многото служители и огромни търговски обекти НЕ е от тези търговци.
В случая точно в емаг цената е двойна.
Но те не са търговец, пак казвам. Това е сбирщайн на всякакви търговци.
Освен това мен като потребител не ме интересува кой какви разходи има. Не съм благотворително дружество, а дарения правя само за болни хора.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Цитат:
Dedo1975
Исках да видя сега като е без промоция колко са LGта. Цъкам си аз на линка, който съм дал в предишния ми пост и ...О!Чудо!!! Върнах се във времето:BigGrin Цените пак са на нивата от времето на излизане на моделите:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=34086&stc=1
Аз не разбирам как е възможно да обсъждате страница и половина някаква цена, която е дадена от някаква безумна фирма с име MELAROX и няма нищо общо с цените, на които предлага eMAG. Четете преди да се чудите какви са тези двойни и тройни цени. В eMAG е пълно с такива фирми продаващи на някакви безумни цени. Дали има луди, които се връзват вече е отделен въпрос, но дори и един да купи сигурно са на оферта предвид абсурда в цените, които обявяват въпросните фирми. А и на всичкото отгоре 15лв. за доставка искат... При тази цена трябва те да ми платят за доставката и затова, че съм го купил.
В повечето случаи фирми които продават уреди от този тип на такива цени нямат физическа наличност ,при покупка заявяват от вносител (ако клъвне някой клъвне) . А до това кой колко служители има eMag само в България ли оперират :? Служителите ги дадох само за пример.
Значи преди няколко дни LG C9 колега е пратил, че се продава на 2300 лева "предлагано от емаг", а не от търговец, който просто ползва сайта на емаг, за да си предлага продуктите... такава цена в Технополис може да има вентуално само на черен петък. За сметка на това редовните цени в технополис са горе долу същите като редовните в емаг.
Не знам какво я коментираме тази цена, наистина.
На служителите заплатите се плащат с оборот и печалба. Тя се генерира като имаш атрактивни продукти на атрактивни цени. 10 реализирани продажби с по 500 лева печалба някак си е по-рентабилно от 1 продажба с 2500 печалба.
Уикенда С9 в Емаг със код за 10% е 2200 лева. Жалко че нямат опция на изплащане без лихва иначе щях да отнеса един.
Изпратено от моят RNE-L01 с помощта на Tapatalk
Да нямаш предвид B9, защото 55C9 и 65C9 ги няма, само 77C9 има от emag за 8100 лв. :BigGrin
Аз поръчах един 43UM7400 за едни познати, като преди това бях поръчал 43UM7600 от довчерашната промоция, но от сравняване видях, че UM74 е същият, но с един HDMI порт по-малко и разлика в цвета, а и те искаха да е черен. Нали не е с RGBW панел?
Цитат:
Frost
Нали не е с RGBW панел?
Като дойде ще разбереш ;) - тия са като комшиите си - различна партида с различни панели . В последно време май взе да им идва акъла в главите и да не слагат недоразуменията с WRGB , ама все пак как беше там за проверката и доверието ;)
Цитат:
svetlio1
Като дойде ще разбереш ;) - тия са като комшиите си - различна партида с различни панели . В последно време май взе да им идва акъла в главите и да не слагат недоразуменията с WRGB , ама все пак как беше там за проверката и доверието ;)
Какъвто-такъв... на тях едва ли ще им прави впечатление. Лошото е, че когато избирам тв за познати/приятели, аз се вманиачавам за неща, които знам, че те няма и да забележат.
Аа! Този сайт ще спра да го ползвам за подробна информация... заблуди ме, че и UM7400 е със смарт дистанционно, а всъщност не е.
Цитат:
Frost
Да нямаш предвид B9, защото 55C9 и 65C9 ги няма, само 77C9 има от emag за 8100 лв. :BigGrin
?
С9 колега.
Но май бяха 4 бройки и са свършили.
Изпратено от моят RNE-L01 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Frost
Аа!
Този сайт ще спра да го ползвам за подробна информация... заблуди ме, че и UM7400 е със смарт дистанционно, а всъщност не е.
7450 е с Magic Remote, не са те заблудили.
1 Прикачен файл(ове)
Да, и за него видях, но той си е отделен модел в сайта.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=34140&stc=1
Цитат:
Frost
Аз поръчах един 43UM7400 за едни познати, като преди това бях поръчал 43UM7600 от довчерашната промоция, но от сравняване видях, че UM74 е същият, но с един HDMI порт по-малко и разлика в цвета, а и те искаха да е черен. Нали не е с RGBW панел?
7400 - WRGB
7600 - RGB
За 43" това не е много сигурно. Май някой беше писал тук, че от 43UM7400 вкл. нагоре са с RGB.
За 49" е така, както си написал.
Какъвто-такъв... За тях едва ли ще е от значение. Ще пробвам да го снимам и да разбера.