Смених 10+г. 40" Тошиба с Panasonic TX-50HX830E 1199лв. и промоция след регистрация 5г. гаранция. Регистриран е вече. Много прилична картина дори и на СД и ФХД. Много се чудих за 1999лв. Олед 55" В9 или Филипс (не запомних модела). Но не съм готов психологически все още да похарча над 1200-1300лв. за ТВ.
Сега ми трябват прилични настройки за картината от СТБ и от HTPC през ресийвъра. Някой да помага. Възникна и друг проблем - HTPC то ми и то вече поостаря и се оказа, че видеото не поддържа 4К резолюция на 60Hz, а само на 30. И даже накъсва на 4К съдържание. Сега трябва и за него пари да се харчат. Има едни симпатични модели на Beelink с новите CPU АMD, SSD 256GB и HDD 1TB и лицензиран Windows 10. Но гонят цена и най-вероятно ще се прежаля на Андроид модел. GT-King Pro с двойна ОС - Андроид и СоreElec на карта - може да си пускаш, с която искаш. Кофти ми е само, че не могат да се вържат нормални Сата ХДД без външна кутия или преходник, защото в старото НТРС е почти нов диска, че скоро го сменях. А и трябва да чета за Коди, добавки за субтитри и торенти, настройки за мрежа и връзка с мой FTP сървър. Под Уиндоус ми е елементарно.