Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
moom
Та какво се случи на прословутия черен пeтък. Докато тръгна да поръчвам C1, цената му от 1599 рязко скочи на 2495лева.
Нормално... имаше само 100бр. Цената не е скочила, просто са свършили и е започнало да показва цени от други търговци. Аз писах в другата тема с промоциите, който ще става рано да е подготвен. ;)
55х93J 1500 лв. Някой да го отнася бързо.
Цитат:
gurcayy
55х93J 1500 лв. Някой да го отнася бързо.
"Свърши се бат Дико".Мандалото лопна. Вече се "отдадох" на C2-то на LG. Може пък и да е за хубаво, макар че се бях прицелил в Сонито отначало.
Е, чакай сега. С2 е друга технология и съвсем различен клас. Ще останеш очарован от с2.
Само при мен ли го има този феномен да ме сърбят ръцете да си купя пак тв, въпреки че имам qned913 от 4-5 месеца? През 30 минути се виждам да ровя за някой олед. [emoji23]
Цитат:
German
Доверих ви се, колега! Току-що засилих едни "грешни" :BigGrin 2200 лв.(без 1 ст.) към емаг за въпросното глезало 55C2. Надявам се да съм в по-голямо удовлетворение отколкото през 2010-a, когато купувах 42 инчовата плазма на Panasonic. Благодаря!
И аз така, изпуснах C1 за минута и веднага поръчах C2, ама още ме е яд, че не минах само с 1600лв
Цитат:
VanDan
Както се казва, майната му на парите, важното е да сме здрави...:thumbsup: Аз по-грешни пари "засилих", защото си имах ТВ. Просто глезотия уж за OLED, но повече май ей така за кеф. Вие поне имате реална нужда от нов ТВ.
ОФФФФФФФФФФФФФФФ това е най големия проблем ! Аз от няколко часа не мога да си намеря място.. бесен съм... но за какво !? Имам ли нужда от ново ТВ !? И да и НЕ ! В моята стая имам 60 инчова плазма, ползвам я 10 години, работи добре.. нужен ли ми е телевизор ? Оффф не бих отказал нов но и този ми е достатъчен... нали !? Бях набелязал 65" U8HQ в OZONЕ, за 1799 лв... бях дори на един клик да го закупя, беше в кошницата ми вече избирах начина на плащане, мислих да го взема на лизинг без оскъпяване.. но.. се спрях ! Реших да преспя една вечер, да го из коментирам с приятелката ми и тогава да видя какво да правя.. днес.... вече го няма... :( умирам от яд, макар и че не разбирам защо... но .. от една страна от 2023-ра ТВ--та ще се силно скопени, с намалена производителност на високи цени, и все си мисля че ако се взима ТВ трябва да е сега.
Цитат:
gurcayy
Е, чакай сега. С2 е друга технология и съвсем различен клас. Ще останеш очарован от с2.
Само при мен ли го има този феномен да ме сърбят ръцете да си купя пак тв, въпреки че имам qned913 от 4-5 месеца? През 30 минути се виждам да ровя за някой олед. [emoji23]
Като гледам мненията нагоре, не е само при теб тая краста! :BigGrin
И при мен е тая краста. И се убеждавам, че нямаш ли OLED, нямаш нищо :BigGrin (лично шеговито мнение).
55C2 го има отново наличен в емаг за 2299. Преди това не беше ли за 2199?
Цитат:
Frost
И при мен е тая краста. И се убеждавам, че нямаш ли OLED, нямаш нищо :BigGrin (лично шеговито мнение).
55C2 го има отново наличен в емаг за 2299. Преди това не беше ли за 2199?
Да, сега виждам, че това е белия, преди нямаха наличност от него
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Преди два месеца взех 65“ A8H OLED и само заглеждам А95К, S95B и C2…
Купих го за 1499€ + 100€ за 5 години гаранция.
Иаз съм като вас…
Какъв съвет (или отрезвително ритане по кокалчетата) ще ми дадете?
Цитат:
German
Доверих ви се, колега! Току-що засилих едни "грешни" :BigGrin 2200 лв.(без 1 ст.) към емаг за въпросното глезало 55C2. Надявам се да съм в по-голямо удовлетворение отколкото през 2010-a, когато купувах 42 инчовата плазма на Panasonic. Благодаря!
колега, ако ще изхвърляш плазмата аз съм кандидат за нея :)
1 Прикачен файл(ове)
Сега виждам, че 65S95B го има за 3400, но интересно, че основно показва цената на emag...
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=39880&stc=1
Ааа, мерси. Май все пак ще се охарча...[emoji1787][emoji1787]
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Frost
Този модел не е ли за друг регион? С какво се различава от 55C21LA?