Извини ме не съм обърнал внимание 3.299 лв е телевизора.
Преглед за печат
Ако има такава оферта, директно връщам моя хайсенс.
Иначе гледах Sony XR-65X93J за 2к, но моя u9gq е по-голям и струваше 300лв. отгоре.
Извинявай, дори това да е факт, въпроса ми е защо би върнал мини-лед телевизор с 1280+ диминг зони за обикновен LCD телевизор със значително по ниска яркост, който има 59 зони и ще е блууминг фест ? Само защото е Сони ли ?
Разбирам, че подхода на Сони, при обработката на картината, движенията е една най добрите на пазара, и имат уш висок стандарт на качество на изработка, все субективни неща, които може да се поставят под съмнение от всеки който пожелае, дори ако не се лъжа на скоро Доминатора сподели че неговия A90J (Официално най добрия телевизор за 2021-ра) се прецакал за около 2 месеца работа.
И въпреки това Sony си остава Sony :cool: На един приятел двигателя на чисто ново BMW за 200К даде фира на третия месец. След това му смениха и цвета на колата за тяхна сметка :)
Не, марката не е определяща... щом съм с хайсенс. Сонито е с google tv, vidaa-та е доста по-зле, софта на тв-то не ми харесва. Отностно зоните, 3к да бяха, пак нямаше да помогне. За мен това е недодялана технология, която се опитва да доближи панела до олед, но се получава гротеска.
Интересно е smooth motion какво докарва. И преди съм съм пробвал с svp 4 и potplayer да докарам подобен ефект, но тв-то се справя просто страхотно, проблема е че не мога да реша дали ми харесва или не.
Не ти харесва, щом трябва да му 'свикваш'
Колеги, пак аз. Старият тв на нашите вече окончателно даде фира. Примирих се и че ще е смарт, въпреки, че не ми харесва идеята много. Какво мислите за Lg 43uq80003lb? Дават го за 700 - 750 лв. Дали си заслужава? Смартът няма да св ползва изобщо. Нашите гледат главно кабеларка
Няма значение марката и модела щом ще е монитор.Гледай хубава картина да има.
Здравейте, може ли да предложите някакво малко тв за кухнята ?
Бях се спрял на тв/монитор LG 28TQ515S-PZ понеже е на добра цена в Емаг но в последствие разбрах че приложението на Bulsatcom не се предлага за WebOS.
Така че трябва да е нещо с андроид.
Бюджет около 300лв.
Блгодаря предварително !
За тия пари абсурд
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Виж за нещо "оригинално" китайско в магазините.
С този бюджет +20лв. може да се включиш и за по-голям диагонал даже.
Конкретно нищо не мога да ти препоръчам, за да не прозвуча като рекламно лице на някоя верига или "марка".
Успех!
Това е точно в бюджета https://zora.bg/product/32wa2b63dg-android-smart
За 20лв няма да го тънчиме, те до към 350лв е ок. То реално диагонала не ме бърка дали е 19" или 32", важното е да подкарам приложението на Булсата. На този телевизор ще се гледа по 1 макс 2 часа на ден.