Страница 49 от 641 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 9614
Like Tree2463Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2014

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

аз помня 20 декември за техномаркет миналата година , щото го чаках за 24 , а го пуснаха по рано, сега го чакам на 18 декември петък с налепени цени по уредите иначе отиваме април месец,

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Търся 55", 3D, с добър плейър. Колебая се между тези:

1. SONY KDL-55W805B
    2. PHILIPS 55PFL7008S
    3. LG 55LB730V

Не са подредени по препрочитания.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    V_Simeonov одобрява това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Третият.

Благодаря!

6. Тук е от
    Dec 2015

Здравейте колеги.Нов съм във форума но и аз имам проблем с избора на нов телевизор.Явно няма смисъл от новите 4к модели.Поне това разбрах от вас.Все пак пари ще се дават.Много ще съм ви благодарен за вашето мнение.Избрал съм два модела телевизори;samsung UE55J6300 и SonyKDL55W805C.Интересува ме кой от двата модела ще ми даде по-добра картина,кой е по добър за работа с нета....Общо взето разлики и предимства.Благодаря ви предварително

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Добре дошъл
    Сонито е с андроид и вероятно ще ти хареса повече за работа с нета, през телевизор
    Картината е въпрос на вкус, като параметри за идентични - VA панел, 100Hz. При Сонито осветяването на панела е поверено на една лента диоди в долната му част. Сам можеш да си направиш изводи...Самсунга е крив - извит екран И двата са с лоши ъгли на виждане, но с висок контраст. Високите серии на Сони се "славят" с липсата на трептене на подсветката или поне с достатъчно висока честота, за да не дразни сетивността.
    Този пост е редактиран от pilot; 09-12-15 в 01:41.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Здравейте колеги. Бихте ли споделили мнение кой модел да избера.
    PHILIPS 40PFH6550
    SONY 40W705C
    Panasonic TX-40CS630E
    Критерии за избора, най-добра картина и качество на панела, 3D и Smart функции за предпочитане и добър плеър.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Третият.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Третият.
    Благодаря!
    Панелът му 100 херцов ли е

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Да, моделът е обсъждан.

13. Тук е от
    Dec 2015

Добре заварил,PILOТ.И понеже съм на ВИЕ с тези технологии за осветяването на панела не разбрах това + или -.А в обяснението на Зора за модела на Samsung казват добри характеристики относно свързването на модела към телефони и тн.Може да съм банален,ама нали ще се плаща,поне да купя нещо стойностно.Ще се ползва предимно за маса,филми,футбол,клипчета от нета и евентуално малкия да си играе някоя игра.Кажи ти за картината,според теб коя е по добра?Това,че е VA панел не е ли добре?Дори кажи мнение и посочи някой друг модел.Тази подсветка при Samsung друга ли е?Абе направо дай някакъв адрес за контакат,ако е вазможно да се чуем.Много ще съм ти благодарен.Отнася се и за hristoslav2.Ей момчета,помогнете.Ако не да скачам с главата на пред....

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    При Сонито осветяването на панела е поверено на една лента диоди в долната му част.
    а на Панасоника къде е?
    Panasonic TX-40CS630E: Review
    TX-40CS630E LED LCD телевизори VIERA - Panasonic България

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    а на Панасоника къде е?
    Къде, да е? Откъдето може се пести...

ivod71@, Самсунга не съм го мяркал. Като картина не искам да давам мнение, понеже ще е субективно...Сонито е прилично. Друг вариант е Панасоник - 55CS630.
    За осветяването на панела е - VA панелът е добре, ако не те бъркат хоризонталните ъгли на виждане...лоши са. Картината избледнява. Вариант е модел с IPS матрица.

П.С. Взе ли под внимание, че Самсунга е с извит екран?
    Този пост е редактиран от pilot; 10-12-15 в 01:15.

17. Тук е от
    Dec 2015

Да,видях екрана на Самсунга,че е извит,ама това проблем ли е?Що да ти е субективно мнението,кажи си го,нали за това те притеснявам,Дай тогава и някой модел с другата матрица да видим,белкем най-накрая нещо се ориентирам в тая какафония.Имам възможност да взема телевизор от Зора на добра цена,за това ти давам тези модели.Но ще се съобразя с вашето мнение и мога да взема и друга марка и модел.Тоя Самасунг като е с извит екран каква му е историята?Нещо кофти ли е?Ей човек,никога не съм писал токова в нета.Ще ми се скъсат вече нервите.Дай нещо за контакт.

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Здравейте, имам 42 инчов телевизор и съм се решил да го преместя в стаята на детето, а за дневната да взема по-голям, например 48 или 50 инчов. Гледа се предимно Виваком IPTV, но жената зяпа основно Нова или ТЛС. Аз гледам всичко - не мога да избягам от SD сигнала, та затова и си търся такъв телевизор, който да има хубава картина на SD сигнал. Харесал съм това Сони http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16064, този Панасоник http://PANASONIC TX-50AS650E 3D LED или още каквото ми предложите. Предпочитам да е 100 Hz, а ако има и добър звук ехее...Притеснява ме при UltraHD моделите, че SD сигнала ще е много зле. Моля, предложете нещо от този размер, което ще вади добра картина!
    Миналата година почти се навих за голям ТВ, но когато влязох в магазина се изненадох от лошото качество на SD сигнала и подвих опашка...Тази година как се представят моделите - жена ми е на 3 м от тв-то, а аз на 6-7 м. Ако трябва да се съобразявам със сигнала предпочитам 43 инчовите с по-добра картина вместо 50 с размазани лица!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 641 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе