Този пост е редактиран от pilot; 07-03-15 в 20:26.
48H6400 е на " примоция " от 1299 лв в те*ното.
pilot
.........къде го измисли това..........?Ти прочети ли под него обяснението на цифричките 2 и 3?39" вариант не е с IPS панел.
,,,всички размери от TX- AS650 според брошурата са Full HD IPS2 LED TV
което ги раличава от панела на TX- AS750 ,който го дават Full HD IPS LED TV
,ако не вярваш на PANASONIC HOME ENTERTAINMENT AUTUMN 2014 ,,,,,,,,,е друг въпрос.............
Този пост е редактиран от maxim7; 08-03-15 в 14:43.
Здравейте. Предстои ми покупка на LED TV 47-50 инча. Насочил съм се към Samsung 48H5030. Имам друг smart, 3D телевизор, така че тези фукнции не са ми необходими. Осъзнавам и липсата на 100Hz панел. Така или иначе ако се реша ще тествам картина, звук и USB player, но да не пропусна нещо друго, което трябва да знам за този модел (нещо орязано), защото не успях да намеря много инфо.
Липсата на 100Хц опресняване на такъв диагонал не е за подценяване![]()
Това прозвуча като типично хвалене на "моето"... Телевизорът е наистина много добър, но далеч не е "без конкуренция". Какво ще кажеш, ако ти споделя, че Самсунга от подписа ми вади по-добра картина от него и като цяло е по-добър от Панасоника? Да не говорим за W829, ако сравняваме само картина. Но това е субективна преценка и ще е немеродавно, ако заява, че еди кой си тв е най-добър. Не подвеждайте така хората, че някой ще се хване и после ще псува що субтитрите му се виждат само с лупа, че трябва да наглася IFC според това какво гледа и др...
Този пост е редактиран от gurcayy; 11-03-15 в 21:02.
Здравейте. Харесал съм си този телевизор http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16034 (sony kdl-42w829). Някой може ли да ми каже какви са проблените с вградения му плеър, защото мисля да гледам MKV филми от флашка. Бях харесал и панасоник 48AS460 но ме отказа проблема с малките субтитри.
Samsunga e 400 HZ CMR..контраста е добър, ама цветовете с фабрични настройки са ужасно неестествени...не знам оправя ли се това...студени и резки образи...иначе SONY 829 ми е любим, ама 3Д-то му се зле, иначе картината му е като на Панасоника...но така или иначе и двата са по-скъпи от последния, което потвърждава тезата ми за цена/качествоПанасоника е "Direct LED" , при опресняването генерира 3 нови междинни кадри, a подсветката премигва 8 фазово....тва Самсунга не го прави...
С много леко пипане където трябва, става перфектен! Също 48AS640 е много добър модел! Двата са съпоставими с минимална разлика. Каквото и да се вземе е добра сделка, само че преди нова година Панасоника бе БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ с тия 5 години гаранция.
анджък де, аз и затуй го взехспестяваш 200 лв, а и гаранцията е от прозиводителя, не от търговеца, и като добавим и онлайн промоцията, още 100 лв надолу...
Иначе дизайна на Sony W 829 e...баси как ме кефи...ама 500 отгоре
То да пипаш и калибрираш, ама без апратурка...трудна работа...щото все пак си индивидуално за конкретната бройка...