Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Тихо, че ше те обявят за спамър (и българин) :lol: И там нещо няма да му хареса. Еле па като разбере какви (кои) са Вестел :lol:
За любознайсовците мисля да е между тези LG QNED 81или 86 или PHILIPS PUS8818 за 55 инча.Та чуденката ми е тази сега
Здравейте. Дилемата е Phillips 55pus8818 или TCL805. Ще се гледа iptv. Благодаря .
Цитат:
Първоначално публикувано от
vencitaxi3
Здравейте. Дилемата е Phillips 55pus8818 или TCL805. Ще се гледа iptv. Благодаря .
Ако е за по тъмно помещение, 8818 ще ти свърши работа, има и по добър процесор, ако е за светло помещение , C805 който е поне 3 пъти по ярък от Филипса.
Аз лично клоня повече към C805 тъй като ти дава повече за парите си , най вече от към хардуер.
C805 е на промоция в емаг 1100лв. Филипса 1259лв
Здравейте, понеже от много четене и в главата ми е пълна мешавица,ако може да ми кажете LG 55UR91006 и LG 55 QNED816 с какви панели са
Цитат:
rokoncho
Здравейте, понеже от много четене и в главата ми е пълна мешавица,ако може да ми кажете LG 55UR91006 и LG 55 QNED816 с какви панели са
Ползвай този сайт за проверка:
https://www.displayspecifications.com
Ако ще взимаш ЛГ, вземи поне 863.
Пича докато си избере тАлАвизор ,ще дойде холограмната телевизия....[emoji1][emoji1][emoji1]
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
На финалната права е човека. Марката гледам е избрана - ЛГ, остава само леки доуточнения за модела. Макар че този ur91006 ми се вижда доста орязан по спецификации.
До следващата пусната тема...
Цитат:
CubanLinx
Тихо, че ше те обявят за спамър (и българин) :lol: И там нещо няма да му хареса. Еле па като разбере какви (кои) са Вестел :lol:
Много хубави модели имат. И магазините са им хубави, както и този на Беко в мол Форум. Нямах време да снимам всичко. :)
https://i.postimg.cc/4NbpW5tR/20240512-193934.jpg
Здравейте, най-накроя го избрах LG 55 QNED816.Благодаря на всички за ценните съвети.Телевизорчето е супер.По натам като ми остане време ще дам повече отзиви