Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
danch087
Клоня към G3 65inc с идеята че малкия се случва да оставя на пауза. Знам от форума че и той е по ярък, което е плюс при положение че стои до прозореца. А и предполагам че ще мога да си свържа саундбара самсунг без проблем с EARC?
А удължената гаранция задължителна ли е при G3 как мислите?
G3 има 5 години гаранция. Проблеми със саундбара няма да има, моят C2 е свързан със Samsung саундбар, с който работи по-добре отколкото тв Samsung AU9072, когато беше свързан към същия саундбар.
Цитат:
danch087
Клоня към G3 65inc с идеята че малкия се случва да оставя на пауза. Знам от форума че и той е по ярък, което е плюс при положение че стои до прозореца. А и предполагам че ще мога да си свържа саундбара самсунг без проблем с EARC?
А удължената гаранция задължителна ли е при G3 как мислите?
Ако ще се държи на пауза и ще се позлва за фон, със сигурност не сте за олед. G серията трябва да е с 5 годишна гаранция на панела по дефолт. Лично аз не бих дал пари за допълнителна гарниця. Относно свързването, не би трябвало да имате никакви проблеми.
P.S. Frost, не бях рефрешнал и съм написал същото общо взето.
Случва се да е на пауза за по 10тина минутки. Рядко се случва, но се случва. Има ли голяма разлика от между G2 и G3?Разликата като пари не е малка, гледах сравнения между тях, но незнам дали бих установил разликата с просто око така да се каже.
G3 ползва Micro Lens Array (MLA) technology, която увеличава допълнително яркостта. Както се забелязва при определени филми
https://www.youtube.com/watch?v=ppxGIU18Cx8
Здравейте, търся си хубав телевизор с добри параметри за около 1300 лв, 55 инча, гледа се само тв и youtube, гледах самсунг qn80c е около тая цена, моля за препоръки и мнения. БЛАГОДАРЯ
Цитат:
Don
Здравейте, търся си хубав телевизор с добри параметри за около 1300 лв, 55 инча, гледа се само тв и youtube, гледах самсунг qn80c е около тая цена, моля за препоръки и мнения. БЛАГОДАРЯ
Hisense 55U7KQ 1009 лв.
Ако можете да поберете и 65", този в момента е изгоден. На други места за същата сума е 55" вариант.
TCL 65C805 1299 лв.
TCL 65C805 1299 лв.
като в този случай ето и 65" вариант на Hisense U7KQ
1369 лв., но с кода за отстъпка идва на 1300.
Цитат:
ivangrozdanov
Здравейте, виждам, че има добри оферти и сте помогнали на много хора. Имам нужда от нов 65 или 70-инчов ТВ.
1. Гледам телевизия докато обядвам - двама мъже и половина.
2. Вечер, някоя документалка по Нетфликс или Тубата.
Стаята е доста добре осветена, и през деня има малко отблясъци. Телевизор с добри такива показатели би бил полезен.
Понякога го оставям по 3-4 часа на заден фон, но не знам дали се случва повече от веднъж седмично.
Хоби-гледач съм. Най-малкото всички калкулаори ми показват, че за тази дистанция трябва да взема 77 или 85 инчов телевизор, така че мега ясните детайли нямат значение за мен.
Бюджета ми е до 2.6к. Виждам, че сте коментирали QN90C, колега се притеснява за цветовете, в YouTube виждам доста видеа за правилно калибриране.
Този телевизор би ли бил подходящ за мен, или да изчакам 1 месец и да взимам OLED?
Тук пак става дума за дистанцията - по-далечко съм, и ако OLED ефекта се губи при тази дистанция, то ще бъдат пари на вятъра.
Нямам нагласа към определена марка или производител
При ярко осветена стая и ползването на телевизора за фон - не си за OLED.
Sony XR-65X90K
Samsung QE65Q80D
TCL 75C805
ако гониш размер , бюджетът ти стига за ниският клас
LG 86UR81003LA
SAMSUNG UE-85CU8072
Не, не е. Q80 е qled, докато другите са mini led, зони на затъмняване и т.н.
Цитат:
Frost
Благодаря ще се насоча към G3.
Само да видя някоя промоция.
Цитат:
danch087
Благодаря ще се насоча към G3.
Само да видя някоя промоция.
https://www.tehnomix.bg/televizor-lg...ebos-23-klas-f
1 Прикачен файл(ове)
И аз ги гледах разопаковани те. Мисля да изчакам някоя промоция на емаг за да имам 14 дни за тест. Също и стойка съм си избрал двураменна за да мога да имам достъп до кабелите отстрани
При емаг има 30 дни право на връщане, независимо от промоциите. G3 идва само със стойка за стена, няма нужда да му се купува допълнителна.
75QNED813RE с каква матрица е, колко яркост?