Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Здравейте на всички,
Прави сте, че всеки разбира по различен начин стойността на една стока според личното възприятие.
Чуденката ми между двата модел идва най-вече, че в rtings пишат за лош отблясък в светла стая за 7-та. Това е нещото което ме влудява на текущия ми OLED на LG серия C. Тъй като в жилището ни дневната е с доста външна светлина и LG-то много трудно го гледам. В новото в София ще е същото нещо и затова ми е чуденката между двата модела. Дали бих искал да похарча 7 или 5 хиляди, разбира се 5, но ако след това ще ми създава проблеми с отблясъци бих дал и 7.
Благодаря на всички за мненията.
П.С.: Не съм някакъв луд фен на Сони, но досега от телевизорите които съм имал Сонито ми е доставяло най-голямо удоволствие от гледането.
Тв не се купува всеки ден,а ти сам си си отговорил.Успех...
Щори или завеси няма ли в стаята ? Не бих издържал на силно осветена стая дори и без да има телевизор.
iihtiandar, това беше "златно правило" едно време...
Обаче със сегашното "качество" на изделието в немалко случаи се купува непосредствено след изтичане на гаранцията ...
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
coverstar
....в немалко случаи се купува непосредствено след изтичане на гаранцията ...
затова се стараем да я направим максимално голяма :thumbup
Цитат:
bisval
Щори или завеси няма ли в стаята ? Не бих издържал на силно осветена стая дори и без да има телевизор.
Има, но телевизора е точно срещу прозорец, а да стоя в напълно тъмна стая през деня не ми е по вкуса.
Да, C сериите на LG са почти като огледало, мисля че и G сериите ще са по добре, както 7 и 9-та серия ще са по добре.
Ако избереш новите флагмани на Сони, ще ти бъда изключително благодарен ако спорели мнение за ТВ-то след това ;)
Успех.
Казах,че ''размера има значение''...преди да съм гледал долното...а човека допълни.....''не се впрягайте,става въпрос само за телевизор'':BigGrin
А освен размера(ее ,,85 не е 115,ама като за нас) и телевизора си е супер.
https://www.youtube.com/watch?v=R7oqUEHoi4o
Дават го й с три бона отстъпка...
Мятай те се..[emoji869][emoji869][emoji869]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4ddca7ed7d.jpg
Цитат:
AntrAcsA
Да, C сериите на LG са почти като огледало, мисля че и G сериите ще са по добре, както 7 и 9-та серия ще са по добре.
Ако избереш новите флагмани на Сони, ще ти бъда изключително благодарен ако спорели мнение за ТВ-то след това ;)
Успех.
Добро утро,
Задължително ще споделя впечатления. Засега съм се пречупил за 9-та серия. Уреждам си нещата с наема в София, че се оказа трудна мисия да си намери човек къща под наем на нормална цена и като се преместя и купя телевизора ще дам отзиви.
Поздрави.
Цитат:
coverstar;1072814]Дават го й с три бона отстъпка...
Мятай те се..
Сега съм на почивка .Кат се върна веднага се мятам.
Да пиша ли отзиви?
Ако бързаш и нямаш време да ме чакаш :
https://www.flatpanelshd.com/review....&id=1719384200
Цитат:
inches9
Аз не съм почитател на четирикрилни гардероби или соц.холни секции....И все още съм с отлично зрение....
Да не говорим, че на 90 процента няма как да се осигури качествено телевизионно съдържание за такъв диагонал....Освен филми,обаче в киното е много по-голям екрана....
Но,щом размера имал значение....[emoji6]
А човека от прегледа е с намалено зрение или е почитател на соца?
Или просто си има къща и е забравил за соц. панелките каквито почитаели тук дал Господ ?
Няма начин да не се заяждаме и да пълним темите с щуротии.Дадох сравненията,
За съжаление по-малко от 85'' от модела няма...и не знам кво ще правят тези с отличното зрение.
Може да пият Джони,разбира се,не вреди на зренивто...ако ги притеснява.
А като нямаш качествено съдуржание защо питаш за хубав тв-р.
Ако перефразираме думите от клипа...
Лошо съфържание=лайно и то си е лайно независимо дали е парфюмирано от SONY,
Чисто от физическа и дори оптическа гледна точка, големите диагонали изискват качествено видеосъдържание ...Немалка част от доставчиците на такова в България трудно го осигуряват.... Сигналът дори не е Full hd,а компресирана пародия,камо ли пък 4к.... Ореоли и пикселизация..... Затова никъде ,в никой шоурум няма да видите телевизионно предаване на екрана на телевизорите.... Щото магията изчезва.... Иначе за филми-да...От подходящ източник.... Обаче например,такива като мен дето не си падат толкова по филми,а предпочитат спорт, документални филми и чат пат,чужди новинарски канали...И 55 инча, приличен телевизор ги устройва....Още го виждам, като вече не мога ще сложа очила ....
П.С. и не живея в панел, нито в 30 кв.м.
А алкохол не пия,освен понякога бира или вино....
https://news-znds-com.translate.goog..._x_tr_pto=wapp
Цитат:
Според Korea Daily, вътрешни лица от индустрията разкриха на 15-ти, че Samsung Electronics и LG Electronics обмислят да пуснат телевизори над 100 инча през следващата година, които се очаква да бъдат Mini LED телевизори. Samsung и LG оспорват господството на Китай на пазара на 100-инчови или по-големи телевизори, ход, който изглежда е отговор на маркетинговата ефективност на големите телевизори на световния пазар.
Този ход отразява две основни характеристики на пазара на Mini LED телевизори. Едната е мащабната тенденция, която насърчава развитието на Mini LED. Другата е промяната в конкуренцията между Китай и Южна Корея след бързото развитие на Mini LED...........................