Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
като погледнеш година на производство 2014 - кое те кара да мислиш ,че този телевизор ще работи като смарт ?
Ако нямаш нужда от приложения и ти трябва за фон - да кажем ,че може да го вземеш ако е на много тънка цена , иначе е абсурд - процесор , памет операционна система - всичко отпреди 10г - нищо няма да зареди
Това е от 2014г. модел по скоро ти им искай пари за да ги отървеш от него ;)
то дефакто от смарта ще се ползва ютуб и плекс най-много.ТВ-то е до компютъра сега и е вързан с HDMI, така че реално не ми и трябва да е смарт, 330 лв му търсят
Цитат:
Първоначално публикувано от
bundy
то дефакто от смарта ще се ползва ютуб и плекс най-много.ТВ-то е до компютъра сега и е вързан с HDMI, така че реално не ми и трябва да е смарт, 330 лв му търсят
Това е 10 г. ТВ, който едва ли ще има картина, когато е бил закупен.И може да се развали всеки един момент...
С Картината ,ОС, екстрите ще доста по лош, от бюджетния сегмент телевизори 2023/2024.
Цитат:
bundy
Тубата може и да не работи. Ще трябва да я пускаш от компа. На Smart TV Philips 32PFH5500 - 2016г изписва "Това действие не е разрешено". Отговорът от YouTube е следният:
Цитат:
Периодично актуализираме стандартите си за сигурност, за да гарантираме, че информацията на потребителите е защитена. Това означава, че изключваме услугите си на устройства, които вече не отговарят на тези стандарти. Ако телевизорът ви има уеб браузър, може да имате опцията да продължите да използвате YouTube чрез уебсайта youtube.com.
Разбрах пропускам го, предложете някакъв бюджетен вариант, не е нужно да е смарт, важното е да е с хубава картина и най-вече здрав. Между 42 и 55". Благодаря ви
щом не ти трябва смарт за 330лв и ако има гаранция аз бих го взел :lol:
Каква гаранция на над 10 годишен телевизор? Въобще не го гледай това. Виж там ТЦЛ, Метц, Хайсенс..
аз доколкото схванах телевизора е чисто нов , не разопакован , останал на склад някъде или бъркам ? ако е такъв случаят гаранция ще има , а че ще го ползва за радио - ясно , за друго не става
Цитат:
chalgakiller
Благодаря много! :) А имате ли препоръка за TV с друга операционна система? На Titan OS не може да се инсталира Stremio. И телевизията ще се гледа през приложението на A1, няма да има приемник и не съм сигурен дали ще мога да го сваля.
Metz 43MQE7600Z
Philips 50PUS7409
PANASONIC TX-50MX700E
Toshiba 50UA2363DG
TCL 50P755
TCL 50C655
Цитат:
hristoslav2
Metz 43MQE7600Z
Philips 50PUS7409
PANASONIC TX-50MX700E
Toshiba 50UA2363DG
TCL 50P755
TCL 50C655
Благодаря! Спрях се на TCL 50C655, ще видим като дойде :)
Цитат:
bastard
Каква гаранция на над 10 годишен телевизор? Въобще не го гледай това. Виж там ТЦЛ, Метц, Хайсенс..
a не,не стар е от човек. няма гаранция
Здравейте, колебая се между двата модела на Самсунг Qn90c или Qn95c, кой от двата е по добрият избор, 55 инча, гледа се спорт, филми и.youtube
Привет, търся препоръки за 55 инча телевизор, които ще се ползва за гледане на Netflix, HBO max и Prime за по 2-3 часа вечер на ден. Целта е да е с максимално безпроблемна операционна система, добра картина и задължително да има Bluetooth. Винаги съм искал Philips с Ambilight, но до колкото разбирам в последно време моделите им са далеч от най-доброто на пазара. Бюджета е около 1500лв. Благодаря предварително!