Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
:offtopic: На диемаджиите няколко пъти съм им писал мейли да им обяснявам, че допотоптното им лого на трите спортни канала не е ок за олед панелите. Отговор естествено не получих и просто се отказах. А "HD"-то на 1 и 2, както и "4K"-то на 3 даже не искам да ги коментирам. Типично по български - да се вземат едни пари и до там :)
Честита Коледа. Двоумя се между LG 65QNED86A3A 4K и TCL 65C71K 4K . Ще го ползвам за монитор (гледане на филми) и гледане на Виваком телевизия.
Цитат:
Първоначално публикувано от
ilia_60
Честита Коледа. Двоумя се между LG 65QNED86A3A 4K и TCL 65C71K 4K . Ще го ползвам за монитор (гледане на филми) и гледане на Виваком телевизия.
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...7k/92233/88608
Здравейте, и Честита Коледа!
Насочил съм се към този модел тв. Мисля, че са еднакви.
https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi...ch-Action=view
https://www.technopolis.bg/bg/Televi...NI-LED/p/14550
И двата са на една цена 849 лв., като в Технополис е с 5 г. гаранция. В Емаг с -20% + 2г. допълнителна гаранция излизаше 774 лв. Дали си заслужва според Вас 70-те лв. разлика за едната година допълнителна гаранция и дали условията на гаранциите на двата магазина са еднакви?
Цитат:
podredko
Благодаря за предлпжението. Ще търся някакъв TCL, LG или SONY.
За 1К няма читаво Sony. Добре сте се ориентирали към LG и TCL. Аз бих заложил на корейците.
Цитат:
the ancient
когато ти се развали телевизора на 4-та година ще разбереш :)
гаранцията е МНОГО ВАЖЕН аргумент!!
Чудя се, дали да отворя тема за модулни micro RGB дисплеи/телевизори. Малко са хората, които могат да си позволят, да дадат над 20 000 евро за нещо такова (от $8000 до $100 000).
https://www.avsforum.com/threads/awa...3326060/page-2
Здравейте! Имам нужда от помощ за избор на телевизор, като търся 65" с бюджет около 1700-1800 лв., който ще се ползва за гледане основно на телевизия (най-вече от детето). По принцип предпочитам Android/Google TV, но бих се навил и на Tizen. Като гледам в този ценови диапазон влизат следните модели, към които съм се насочил.:
1. SAMSUNG QE-65QN80F
2. SONY BRAVIA 3 K-65S39
3. TCL 65C71K (малко над бюджета)
Кой от трите е по-добрият избор? Ако има и друг модел, който бихте предложили, ще го взема предвид.
https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-QLED/p/14695
Цитат:
TestovGeorgiev
Здравейте! Имам нужда от помощ за избор на телевизор, като търся 65" с бюджет около 1700-1800 лв., който ще се ползва за гледане основно на телевизия (най-вече от детето). По принцип предпочитам Android/Google TV, но бих се навил и на Tizen. Като гледам в този ценови диапазон влизат следните модели, към които съм се насочил.:
1. SAMSUNG QE-65QN80F
2. SONY BRAVIA 3 K-65S39
3. TCL 65C71K (малко над бюджета)
Кой от трите е по-добрият избор? Ако има и друг модел, който бихте предложили, ще го взема предвид.
Здравейте и за много години на всички и най-вече много здраве.Искам да помоля за помощ или съвет за 65' телевизор, главно ще се гледа спорт и сериали от стрийминг платформи и ще има закачен на него лаптоп.Стаята в която ще се гледа е предимно затъмнена и е северна.Бюджета ми мога да го разтегля и над 2000 евро стига да има смисъл.Предпочитам да е със android/google tv и панел минимум 120hz. Мисълта ми е дали си заслужава да се скача направо на най - високия клас тв или може и някой модели от средния да ми свършат същата работа като съм наясно , че контраста няма да е като при вискокия клас, с една дума както всички търся оптималното решение цена/качество. Ако искате някаква допълните информация ще ви бъда благодарен да ми зададете въпроса и да отговоря.Благодаря на всеки които ще ми даде някаква насока за покупката.
Зависи какво качество за спорт и сериали ще подавате, на какъв план и качеството сте през платформите...
Ако не сте на зор, новите модели идат след няколко месеца. Всичко вече е баято и им държат високи цени.
Новите няма да са по-евтини :) Единствено Sony пускат аванта с излизането на новите серии. А който има пари за Sony, с 10% повече или по-малко все тая.