Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор
Това лято мисля да си взема телевизор като съм отделил 1400-1700лв главно ще се ползва за мачове и филми (от флашка) разстоянието е 2.5м за сега съм се спрял на 4 модела
TV-PANASONIC-TX-55CX400E (5г гаранция)
SONY-KD-49X8309C
SONY-KDL-50W805C
LG-49UF778V
Кой от тях е по добър и с какво
Цитат:
Първоначално публикувано от
Slick Masterstick
Няма как да намаля , ще се гледа от минимум 3 метра ако го сложа на късата страна на стаята.
Добре , нека парафразирам въпроса си. Какво е най-доброто което мога да взема до към 800 лв. с този размер?
Toва как да го тълкувам? Кофти матрица? Кофти зрителен ъгъл? Има някакви псевдо ревюта в чуждоезични сайтове които възхваляват и двата телевизора , и ми се струват доста платени.
Минимум 50"....
Всички влизащи в този бюджет модели са Entry Level..няма значителна разлика между тях.
Не - няма проблем с матрицата. Сериозните сайтовете и хората които правят тестове и ревюта не се занимават с телевизори от този клас. Тях ги интересуват моделите от високият и средният клас.
Цитат:
Borislav Mitkov
Това лято мисля да си взема телевизор като съм отделил 1400-1700лв главно ще се ползва за мачове и филми (от флашка) разстоянието е 2.5м за сега съм се спрял на 4 модела
TV-PANASONIC-TX-55CX400E (5г гаранция) - Entry Level
SONY-KD-49X8309C - нисък контраст
SONY-KDL-50W805C
LG-49UF778V
Кой от тях е по добър и с какво
Този
SONY-KDL-50W805C
като контраст - наситено черно, цветова палитра, обработка на изображението, input Lag, диагонал
Цитат:
hristoslav2
Минимум 50"....
Всички влизащи в този бюджет модели са Entry Level..няма значителна разлика между тях.
Не - няма проблем с матрицата. Сериозните сайтовете и хората които правят тестове и ревюта не се занимават с телевизори от този клас. Тях ги интересуват моделите от високият и средният клас.
Този
SONY-KDL-50W805C
като контраст - наситено черно, цветова палитра, обработка на изображението, input Lag, диагонал
Благодаря за бързия отговор!
И аз към него се бях насочил дори съм изгледал почти всички ревюта за този модел.
От Технополис или Техномаркет е по добре да се вземе онлайн? Следя от 1-2 месеца телевизорите и гледам в ТМ пускат често 20% промоции ,но да не са дефектни бройки
Цитат:
Borislav Mitkov
Благодаря за бързия отговор!
И аз към него се бях насочил дори съм изгледал почти всички ревюта за този модел.
От Технополис или Техномаркет е по добре да се вземе онлайн? Следя от 1-2 месеца телевизорите и гледам в ТМ пускат често 20% промоции ,но да не са дефектни бройки
Няма как да ти продадат нещо дефектно. Уцели Точния момент и го грабвай.
Цитат:
hristoslav2
Минимум 50"....
Този
SONY-KDL-50W805C
Eми колкото и да не ми се искаше май и аз натам ше се насоча. Има ли фирми които да го предлагат по-евтино? В ТП е 1,5К
PHILIPS 55PUH4900 - Технoмаркет - онлайн магазин
Това става ли за нещо? Не ме притеснява липсата на ОS , 3D и т.н.
Цитат:
Slick Masterstick
За тези пари едва ли ще става за нещо повече от гледане на турски серияли.
Тука рядко някой ще ти препоръча телевизор от тази марка още повече този който само името му е Филипс
Цитат:
Slick Masterstick
Миналогодишен базов UltraHD модел - става за телевизия, но му купи една 5-годишна гаранция.
Нали бюджета беше до 800 лева ? Или гониш размер и резолюция ?
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/14977
Аз парите ги имам , просто не ми се даваха повече от 800. Това сони 50 инчовото как е като смарт тв? Поне ако ги дам парите да си гледам youtube на него , така и така поне по 2 часа на ден гледам някакви простотии в тубата.
Това се явява Вестелче облечено в шикозни дрешки, едва ли е истински Шарп?
Цитат:
KI_YOOU
Това се явява Вестелче облечено в шикозни дрешки, едва ли е истински Шарп?
Не е турски Vestel, а Шарп произведен от UMC в Полша.
https://forum.setcombg.com/sharp-%D1...tml#post772561
40JU6400, 40CS630, 40W705, 42LF652 - евентуално в тоя ред бих избирал аз , но само след сравнение "на живо"
Цитат:
svetlio1
40JU6400, 40CS630, 40W705, 42LF652 - евентуално в тоя ред бих избирал аз , но само след сравнение "на живо"
За мое голямо съжаление от тази сутрин Самсунга вече не е на промоция :(.Предложение за някой друг ТВ да имате?
Цитат:
hristoslav2
Това ако правилно чета модела е същият тв само че 49"? Да му скачам ли докато е в промо?
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/14986
Цитат:
Борислав Тенджов
За мое голямо съжаление от тази сутрин Самсунга вече не е на промоция :(.Предложение за някой друг ТВ да имате?
Виж и другите в списъка - за 40" не бих казал, че е от значение 4К освен ако не се ползва за монитор или е на супер изгодна цена .