Телевизор се вижда, пробва и оценява у дома след поне няколко дневно тестване. Иначе по магазините и клиповете в тубата всичко е розово. Лично съм се убедил.
Телевизор се вижда, пробва и оценява у дома след поне няколко дневно тестване. Иначе по магазините и клиповете в тубата всичко е розово. Лично съм се убедил.
Sony център би трябвало да имат всички флагмански модели. За една година не мисля, че ще има кой знае каква разлика в сравнение със старите модели. Относно продажбите, според мен си имат доволно клиенти. В големите градове има все повече платежоспособни хора, които искат най-доброто, понеже могат да си го позволят.
А в Sony Център имат ли модели на други марки?
Как да направя сравнение, даже при положение че реша специално да се разходя до Сф?
Да поръчам 3-4 телевизора у дома за едните тестове не е въобще вариант.
Според мен в няколкото електро вериги също ги има (не съм гледал). За сравнението не знам, аз си мисля, че това с флагманските телевизори у нас все още не е толкова развито и малко хора се интересуват. Тези, които имат финансите за топ моделите си ги купуват просто защото могат. За такива хора заявката, че са си купили най-скъпото е напълно достатъчна. Я има 5% от тях дето ше тръгнат да сравняват, я не.
"Ако си купите телевизор и Ви свършат парите е добре да имате кутия в която да можете да живеете"
116" Hisences UX
https://youtu.be/QMJFY0ljFng?si=8yRk6nRL8j4XZXfc
Има ли телевизори които декодират AV1? Гледам по DLNA. Телевизора LG, който имам, десетина годишен, снощи му изчезна картината. Само говор.
Зачудих се ако го сменям дали има телевизори, които да четат AV1 филмите подавани по DLNA за да не се товари компютъра?
Вземи му андроид бокс. Или сваляй други релизи на филмите без АV1
Хм, първо попадение...... то имало.
![]()
Здравейте!
Колебая се между следните телевизори:
Sony Bravia 5,Samsung QN90F,LG C5 и Samsung S90F.
Основно телевизорът ще се използва за футбол,като ползвам А1.Дугото,което е,че телевизорът ще работи поне до 3 часа сутринта ,защото заспивам на включен телевизор.Ако взема OLED ще има ли проблем с прегаряне?
Никой не може да ви гарантира защита от прегаряне. Ако това ви притеснява, по-добре избирайте м-у Bravia 5 и QN90F.
А1 и подобни операторски изживявания, повече от 1000 лева за телевизор, са хвърлени пари.
Този пост е редактиран от brotzki; 26-08-25 в 15:53.
Това с прегарянето е много субективно и няма как някой да ви гарантира дали и за колко време може да се случи. Има си препоръки, които е добре да се спазват. От там нататък е въпрос на късмет. Относно гледането на спорт, не мисля, че ще има съществена разлика м-у двата модела. Brotzki по принцип е прав. Ако ще се гледа само подаден сигнал от ментел, няма голям смисъл да се наливат много пари за телевизор.
Да,основно от А1 ще се гледа,много рядко от приложението на HBO и You Tube.