Много зависи какво имате предвид под ежедневна употреба. Ако ще бичи по цял ден на един канал и ще се позлва като радио точка, със сигурност по-добре QLED. Ако се избира м-у C4 и C5, аз бих взел C4.
Много зависи какво имате предвид под ежедневна употреба. Ако ще бичи по цял ден на един канал и ще се позлва като радио точка, със сигурност по-добре QLED. Ако се избира м-у C4 и C5, аз бих взел C4.
Добър ден,
моля за съвет.
Търся ТВ, който ще се ползва в спалня, може би максимум по един час на ден. Претенция само за WiFi свързаност. Без никакви други претенции:-) Бюджет 700 лева.
Спрял съм се на:
LG 55UA75003LA
TCL 55P61K
HISENSE 55A6N 4K
SAMSUNG UE-50U8072F
Ще бъде благодарен за мнение и/или алтернатива на посочените модели.
Благодаря ви предварително за изразените мнение
Този пост е редактиран от omax; Днес в 13:57.
Решил съм да сменя ТВ в спалнята въпреки че старите ми модели визуално изглеждат много по качествено изработени от новите пластмаси. Последния път когато купих за дневната си казах, че следващия ще е OLED и сега не искам да се отмятамХаресал съм LG OLED55C51LA и виждам, че сега е момента защото започват намаленията на моделите от 2025. Другият ми избор е SAMSUNG QE-55S90F и консултантите твърдят, че е по добър и е с QD-OLED, но отворите му VESA за монтаж на стена са много ниско и няма да мога да компенсирам тази разлика с рамото на стойката. Вече има стойка на стената, кабели и т.н. всичко е в мазилката и не искам да пробивам и местя. С една дума LG C5 ми пасва и на стойката, а и визуално по ми харесва. Запознат съм с прегарянето на пиксели, основно аз гледам ТВ в спалнята по малко от час на ден и веднъж в месеца 2-3 часа някой филм. Моля за мнение за LG OLED55C51LA дали е правилен избор или да търся варианти за промяна в стойката за Самсунга. Освен това не разбрах каква е разликата с различната цифра след C5 - OLED55C51LA, на всякъде са с единица, а в Е-Маг пише че има и с "2"
SAMSUNG QE-55S90F не беше ли и той с панел на ЛГ (WOLED)?
Доколкото помня само 65" от серия 90F са с QD OLED, така че ЛГ-то би трябвало да е по-добър избор в тоя размер.