Страница 677 от 677 ПърваПърва ... 627667675676677
Резултати от 10,141 до 10,148 от общо 10148
Like Tree2587Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Ами извинете ме че звуча като "пещерняк",но съдържанието ще са филми/сериали от торент сайтове с качество... според зависи...720,1080..и т.н.
    Основно ме интересува да може да чете "всички" нужни кодеци.Колкото по-нови толкова по-добре
    Очаквах доста положителни гласове за Сони,а всъщност не получих такива Та сега съм притеснение и дилема към какво да се ориентирам.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Нещо китайско с Google TV, LG 2025 - 120Hz. След 5 години живот и здраве - нов!
    Те за толкова са проектирани.
    Philips последните 2 години с този Титан се дозакопават. Впрочем от 2011, ако трябва да съм точен.
    Вече, ако имаш чувал с пари за хвърляне на вятъра - високите серии на Sony (8, 9), Loewe и подобни.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Не звучиш като пещерняк, но според мен искаш повече, отколкото си склонен да дадеш. Sony си е екстра и е всеяден. Там обаче се купува от 7-ма серия нагоре. Другите всеядни са Panasonic и Philips (към които сам се беше насочил), но напоследък за тях почти няма отзиви. До колкото ми е направило впечатление, високите серии и там са майка си и баща си. А нищо не пречи да вземеш LG или Samsung и да закачиш един Android box (както те посъветваха). При корейците поне цените са по-нормални. Съгласен съм, че от 5+ метра кефа на 85" ще е друг, но явно ще трябва да избираш м-у качество и размер.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

но според мен искаш повече, отколкото си склонен да дадеш. Sony си е екстра и е всеяден
    Предполагам че повечето сме така
    но явно ще трябва да избираш м-у качество и размер.
    За съжаление,след вашите коментари май и аз стигнах до това заключение...а никак не ми се искаше
    Искрени благодарности отново за мненията и насоките момчета.Ще имам над какво да помисля,и то доста сериозно до черния петък.
    Както добре обобщихте... или компромис със размера/цената/качеството,или направо друга марка/ОС + андроид бокс.Ще разгледам и тези които предложихте,LG и другите варианти,и в крайна сметка каквото-такова.Но все пак се радвам че се отзовахте!

п.с. Все пак ще изчакам и Hristoslav2 да изкаже мнение за Bravia 5.Всяко мнение ми е важно
    CubanLinx одобрява това.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Ilqnski Виж публикацията
    @hristoslav2 разстоянието е около 5.50+-.Мисля че не е никак "близко"
    Защо не препоръчваш Bravia 5?Стана ми интересно Ако имаш други предложения които да отговарят на моите изисквания споделяй смело
    Както вече споменах ще се гледат основно филми.Къде от външен хард,къде от онлайн сайтове(не говоря за Netflix и другите като него).Също ме интересуваше дали може да се свали приложението Телеграм.Но и да не може,не е болка за умиране.
    Бюджета ще е максимум до 5000 с включена стойка за стената.Ще дебна по черния петък дали ще намалят Bravia 7 под 5000,ама силно се съмнявам.Другия вариант е 75 инча Bravia 7,но не знам дали пък ще ми малее от това разстояние.Тя разликата не е голяма...но 20 санта широко-високо...са си отражение според мен.
    Кажи и ти какво мислиш.
    Фабричният плейър на Sony е много осакатен. Причината е, че компанията се бори с пиратството. Трябва да си инсталираш избран от теб плейър.
    За Bravia 5 прочети ревютата и тестовете в темата за Сони.

XR70 може да падне с 10% на черен петък
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...ni-LED/p/11356

виж и този
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...NI-LED/p/14346

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако ще е тънкаж и основно за филми, то спокойно може да се вземат 65C6 или 65U7Q - и двата с по 5гд. гаранция и на почти еднакви цени, като TCL е с предимство заради Андроид-а (а и -7% ако се купува през приложението на ТП).
    То общо взето на китайчетата вече едва ли има някой (и самите те не знаят), който да е в час с моделите им...
    Ей го още един подобен, ама нямам представа какъв е явява - https://www.technopolis.bg/bg/Televi...NI-LED/p/14124 (пак е с -7% през приложението)

Поне сега са с 5год. гаранция и ако я изкара добре... после нов и по-добър

п.п. с последния (всъщност пред последен) ъпдейт Хайсенс нещо насраха БГ субтитрите на плеъра - кога и дали изобщо ще ги оправят... един господ знае

8.  

9. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията

п.п. с последния (всъщност пред последен) ъпдейт Хайсенс нещо насраха БГ субтитрите на плеъра - кога и дали изобщо ще ги оправят... един господ знае
    Как въобще смееш да правиш актуализация на китаец Те Самсунг при актуализациите на телевизорите са много зле, та какво да говориме за китайци

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Оправиха доста други неща и добавиха по-бързо/опростено меню (подобно на това в Сони/Андроид)... общо взето това е единствения кусур дето съм намерил, па и то по-принцип ъпдейти при китайци са малко чудо
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 677 от 677 ПърваПърва ... 627667675676677

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе