Проблема е следния след като включа телевизора към лаптопа през HDMI и натисна 3Д на дистанционното ми изписва съобщението "3D режима не е достъпен за този сигнал" . Това е от вчера , възможно е да съм разчовъркал някоя настройка на видеокартата . Телевизора е Панасоник 40AS640 , лаптопа e Асус с видео ati mobility radeon hd 3470. 3Д има пробвах през USB , на всички други канали ми разрешава да цъкна 3д с изключение на въпросния към който е включен кабела . Като пусна 3Д филм през лаптопа телевизора изписва , че разпознава 3Д сигнал и да го включа но като натисна на дистанционното 3Д- изписва въпросния надпис. Като човърках по настройките на видеокартата веднъж май се оправи ,но явно не съм запаметил съответната . Ако може малко помощ че от вчера не знам кво не съм пипнал да се опитам да го оправя. До сега съм : преинсталирал драйверите на видеото ; пробвах на всички HDMI входове . Мина ми през ума дали нещо не се е прецакал HDMI портовете ама всичко върви , другите филми тръгват само 3Д не ми дава да пусна от дистанционното.