Преинсталирах windowsa и сега не мога да го пусна,ако някой може да каже от къде става ще му бъда благодарен
Преинсталирах windowsa и сега не мога да го пусна,ако някой може да каже от къде става ще му бъда благодарен
Ами той не се пуска от никъде. Хибернейта се пуска. Сложи драйверите на дъното(чипсета) и трябва да се появи.
Каквото и да слагам просто не става,от вчера ми се случват толкова странни и необясними неща на тая щайга че започвам да се дразня страшно много.Да не би второто сд което сложих да прави конфликт с друго в което не виждам логика ама все пак да го споменаПървоначално публикувано от Julian
Как така не можеш да пуснеш stand by режима? Няма го бутона ли, що ли? Или за хибернацията говориш. Уточни се, моля!
Бутона си е там ама е неактивен.Всичко започна от вчера с тия cd,след което ми се скапа бг езика на скайпа.След което ресторнах от работещ имидж и езика на скайпа беше пак на маймуни.Реших да преисталирам както си трябва windowsa и всичко се оправи,но за начало компютъра не искаше да се изключва сам ,това нещо го оправих,но си остана този проблем с stang by режима.В момента съм пак на имидж,но този път друг всичко си работи,но в скайпа пак не мога да пиша на бг,а пиша на маймуни.Ако някой може да ми обясни как ресторвам от имидж който си работи и не мога да пиша на бг само в скайпа ще е добре.Това си е един вид преинсталация но пак счупена.Стана малко сложно,но дано сте ме разбралиПървоначално публикувано от Cko
Някой ще ме посъветва ли нещо или да отврям прозореца и да я изхвърлям тая щайга и без това е доста стара
Извинявай, обаче... ти каква точно помощ очакваш да получиш? Не казваш какви са параметрите на "щайгата" (дъно, RAM, CPU, HDD), не казваш каква е операционната система, не казваш и как точно е инсталирана - драйвери, допълнителни програми... Очевидно "имидж"-а, с който работиш не върши работа; при това положение чистата инсталация е най-добрия вариант. Оттук нататък трябва да се обърне внимание на точната последователност и правилните допълнителни програми, за да получиш стабилно работеща система.
Експериментирай с различни регионални настройки на уиндоус-а (ако сега е BG, го сложи на US, или обратното). Ползваш ли флекс тайп?
И нещо много важно. Как си кирилизирал win-a? Нещо ми намирисва на flextype.
Не ползвам тази гад, с кирилицата на инжинера съм.От имиджа от който ресторвам преди нямаше проблеми.Ще пробвам нов преинстал с туко що записан windows и ще разкача едното сд.Все ми се струва че от него дойде проблема.И все пак за мен няма логика да ресторвам и да имам проблем с бг езика,а да правя чиста преинсталция и да нямям,а само с stand by да ми прави проблемиПървоначално публикувано от Julian
сложи си драйвери за чипсета - има ги на диска към дъното
След новия преинстал езика си работи, но си остава пак същият проблем с stand by,а той е че не работи.Сложил съм всички драйвери и проблеме не се решава.Дано някой да може да каже решение на проблемаПървоначално публикувано от snoopdoggystyle
Е ся хвърлих боб да ти позная какво е станало
Пич, ти си интересна личност. Очакваш целия Сетком да седи като в IRC канал и да ти пълни главата с умни съвети, при положение, че както по-горе те питаха - не даваш никакво инфо като каква ти е машината, какви са тия имиджи дето постоянно ги ресторваш, от кой са правени, кога и къде?
Преинсталацията как я правиш - на чисто с форматиране на диска, върху старата система или по някакъв непознат на науката начин?
още 20 въпроса поне мога да ти задам, но си ги задай ти сам ако изобщо искаш някой да ти помогне
Иначе с вайканията си ще постигнеш точно 0(НУЛА) ефект.
Преинсталирам с форматиране върху стария windows.Имам няколко имиджа които съм ги правил при прясно преинсталиран windows.В момента не съм на имидж,а на чисто нов преинсталиран windows и съм качил всички драйвери и пак не ми работи stand by.Първоначално публикувано от Black Adder
Процесор- AMD Sempron 2800+
Дънна платка- Asus A7N8X (5 PCI, 1 AGP Pro, 3 DDR DIMM)
Хард диск- Seagate 120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Рам 3x256
СД- TOSHIBA CDW/DVD SD-R1612 (DVD:16x, CD:52x/32x/52x DVD-ROM/CD-RW)
Видео карта-N6800/TD/512M /
Флопи-Sony
Кутия-Kodegen+400 ватово захранване Vantec
Операционна система windows xp с вграден sp2