Здравейте!
Имам нужда от компетентно мнение за избор на телевизор. До скоро използвах Sony Bravia kdl-46x3500, но се прояви проблем с матрицата, който след консултация със сервиз в град София, се оказа, че няма как да бъде оправен. Започнах да се оглеждам за нов, но се оказа, че нищо не разбирам. Прерових интернет пространството, но колкото повече мнения чета, толкова повече се обърквам. Спрях се на този форум, защото виждам, че тук има дооооста разбиращи хора, които могат да дадат малко акъл (за което благодаря предварително).
Както вече споменах, досега използвах 46 инчов телевизор и ми се иска да избера по голям (помещението е голямо). Бюджет: до 1700лв.
Досега разглеждах най-вече Sony, Samsung и LG, но приемам предложения и за други марки. Би ми се искало да бъде минимум 100Hz (до колкото съм разбрал правилно ). Може да има 3D, но не е толкова важно за мен. Телевизорът ще се използва за гледане на цифрова телевизия (към Мтел), но най-вече за гледане на филми. Ако ви затруднявам с посочването на конкретни модели, моля, ориентирайте ме поне къде и какво да гледам за да избера качествен продукт. Магазинът също е от значение - голяма верига ли да бъде (Технополис, Зора и т.н.) или малка фирма, която предлага също хубави отстъпки.
Извинявам се ако пропускам нещо, което да е важно и благодаря за препоръките ви предварително.