Здравейте,
Решихме в нас да сменим старата 32 инчова Тошиба с нов телевизор поне 40 инча, но не можем да решим на какво да се спрем. Бюджетът ми е около 1500 лв. като максимум мога да стигна до 2000 лв. ако телевизорът наистина си заслужава. Не държа телевизорът да е много голям, за да не се оскъпява чак толкова. Телевизорът ще се взима на изплащане и 0% оскъпяване е приоритет.
Изискванията ми са да има 3D, да е UHD и най-вече реална 100Hz матрица. Предпочитам телевизорът да е с Андроид и да е модел 2015, но все пак няма да откажа експертно мнение. Естествено ако може да споделите какво мислите за UHD и дали е толкова необходима екстра, но все пак смятам, че е добра инвестиция. Все пак няма да купувам телевизор на всеки 2-3 години. Много бих бил благодарен и ако споделите дали активното или пасивното 3D е по-добре. Бях се спрял на Philips заради Ambilight технологията, но видях във форума, че доста колеги се оплакват от тази марка. Днес като обикалях магазините наистина бях силно впечатлен от Сони като качество на картината, но вие кажете мнение.
Благодаря предварително!