Здравейте нов съм във форума и се надявам да пиша на правилното място. Имам въпрос относно малко забравена функция Картина в Картина и по точно 4 различни канала гледане едновременно. Та въпроса ми е има ли модели телевизори с тази функция?
Здравейте нов съм във форума и се надявам да пиша на правилното място. Имам въпрос относно малко забравена функция Картина в Картина и по точно 4 различни канала гледане едновременно. Та въпроса ми е има ли модели телевизори с тази функция?
Всички телевизори с двоен DVB тунер би трябвало да я имат, но само за два канала едновременно.
виваком симулират четворен PIP - имат два комбинирани канала (новини и спорт, ако помня правилно), в които вървят едновременно 4 различни канала
не че това е отговор на въпроса ти, но е полезна информация, макар човек да не може да избира кои 4 да бъдат едновременните...
Мерси за информацията, обаче реално мен ме интересува основно тази функция в която можеш да разделиш 4 канала ( по избор) и да ги гледаш едновременно, но явно времето на тази функция е отминало.
Ако се пипне бокса на вивата може би ще може да се сменят тези четири канала. Но не знам някой до сега да е успял да влезе в сервизните настройки на бокса.
Може да монтираш четири телевизора на стената един до друг.Ама да са от различни марки,че да сменяш каналите нормално.
nqmapa, това е добре, но реално само ако си на виваком.
i77kolev твърде скъпо и ненужно. По нататък може да се промени и да има начин, но за момента беше това нужното инфо което ми трябваше.