е то повечето неща са по една или дори 0 бройки с рекламна цел и зарибяване .. аз съм ставал в 6.50 да дебна като тръгне сайта цъкам на това което съм си харесал в 7.01 - няма наличност
е то повечето неща са по една или дори 0 бройки с рекламна цел и зарибяване .. аз съм ставал в 6.50 да дебна като тръгне сайта цъкам на това което съм си харесал в 7.01 - няма наличност
Почнаха точно в 7:00, като се оказа, че мобилното приложение е имало предимство от 2,3мин. Всичко е било добавено по кошниците и най-офертните неща ( TV49", хладилника, PS4 и т.н.) свършиха на секундата. Колеги от друг форум са се вредили, но са единици. Предполагам бройките са били 5-10макс.
Хардове и тигани имаше В момента тиганите ги пускат на вълни, така че рефрешвайте.
Някой да препоръча ТВ 4К ?Нещо такова като цена/инчове?
Да имало е бройки ,ама явно един потребител купува 20,30 броя ,просто да ограничат например един потребител един плейстейшън или тв.
Да може и поспаливите да се вредим
то е ограничено .. пазарувал ли си от тия промоции ?
250 гиги ssd за 99 лева щеше добре да ми дойде, ама нейсе...
В емага не можеш да вземеш 2 бройки в една заявка от един и същ продукт - има ограничение...
Аз на миналия черен петък си взех 4 телевизора от емаг. Взех ги с различни акаунти.
В правилника на емаг мисля, че пише 1 потребител 1 продукт, не съм 100% сигурен но не ми се отваря да чета, че съм на 2-3 ракии.
Аз се вредих за един PS4 за 399 лв., но го бях добавил в количката от предната вечер. Все пак имах време да пробвам да си поръчам 3 или 2 бройки, и да ми изпише, че не е налично и да се върна на 1 брой, и да си завърша поръчката. Препоръчвам ви да ползвате мобилното приложение, през него издава звуков сигнал и автоматично презареди, когато започна промоцията, а в същото време майка ми обновяваше на лаптопа сайта, но там се показа поне 1 минута по-късно.
Ето едно. Уж изглежда изгодно
CRUCIAL MX300, Interne SSD, 750 GB, 2.5 Zoll | eBay
Някой който е поръчвал от https://edigital.bg/ на черния петък дали си е получил поръчката или чака още ?
Аз чакам още. Днес даже им звънях и една жена каза, че имат забавяне защото са ги спукали от поръчки.
P.S.
Всичко идва от Будапеща и минава през Ромъния. Моята прата днес е била взета от Giurgiu което е близо до Русе и вече сигурно е в България.
Този пост е редактиран от martinlud; 30-11-16 в 17:30.
Тази вечер към 18,00 ми се обадиха от Спиди че са в село и ми носят поръчката. Чакам две доставки и едната е за телевизора от едигитал. На въпроса в кое село е защото аз съм в град се оказа че ми е объркан нещо адреса за доставката и се е дублирал. Не успя даже да ми каже от кой е доставката за да знам какво да чакам. Сега най-рано в събота ще получа каквото и да дойде