Здравейте, от няколко дена оглеждам, като луд няколко телевизора и не мога и не мога да избера, реейки се между единия или другия, Моля помогнете, ще съм благодарен и ще почерпя...става въпрос за телевизори SONY 43X8307 от миналата година, за който знам, че е 100 херцов и 43XD8305 от тази. Разликата в цената не е малка, но има и разлика в дълбочината и яркостта и цвета, заради новата матрица, предполагам. И телевизор SAMSUNG 40KU6472 и 43 KS7002, който се вижда доста ярко и красиво. Знам, че Сонито на цифровата телевизия ще се вижда по добре от Самсунга, но пък на ХД филми и 4К , Самсунга ще е едни гърди напред, Искам да питам дали със Сонито ще имам някакви повече проблеми във връзка с гледането на филми, субтитри и звук петканален...да мога да си увеличавам субтитрите, като изтегля даден плеар, но да не губя част оъ каналите при звука или нещо такова, Нямам си и представа дали при Самсунга ще е по добре и кой от двата модела е по удачен, като цена, картина и качество, и издръжливост и безпроблемна експлоатация. Ако за в момента на стойност около 1500 лева има нещо, което си заслужава наистина, дори и да не е от тук изброените ще се радвам да споделите, и да споделите мнение за изброените по горе телевизори, че започнах вече да се замислям дали ми е нужен 4К въобще, но май да...така и така ще вземам телевизор, поне да е 4К и да е реален 100 херцов. Благодаря ви предварително