Резултати от 1 до 3 от общо 3

Правилен избор на телевизор 43”

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2017

Правилен избор на телевизор 43”

Здравейте,приятели!
    От доста време насам чета форума,но дойде и моето време да се допитам до Вас.Понеже ми се налага да се преместя да живея на друго място та реших да взимам нов тв за хола,който ще се гледа от 2-2.5 метра.Спрял съм се за сега на 43” филипс (43pus6501).
    Ще Ви кажа защо,защото е 100хц по мои знания.Предимно ще се гледа телевизия на него,доставчикът не знам кой ще е ,но няма да е оптика.Интересува ме да е добра картината най-вече на sd канали,ще се гледа и спорт не искам да ми маже и да има следи.Също така от време на време може и ps4 да се играе.Колкото до операционната система не съм толкова придирчив важното е да не забива постоянно и да не се разправям с нея само.
    Бюджетът е около 1000-1200лв. Давайте предложения!
    С две думи да е 100хц , да работи добре на кабелна телевизия и да не маже понеже ще се гледа от близо.
    Благодаря на всички предварително!

Пс: прочетох доста теми ,но още се колебая и всеки коментар ще ми е от помощ ,извинявам се ако съм сгрешил нещо!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Отговор: Правилен избор на телевизор 43”

OFF
    2.5 метра не е близо за 43 инчов телевизор даже малко е далече , кои са тези спортни канали които са SD и те притесняват да маже.
    Имам сони със 100херцов панел а сина ми гледа на 40инчов 50 херцов Самсунг J5100 за мазане и дума не може да става .Сонито е с по-добра картина но това едва ли е от 100те херца.

4. Тук е от
    Aug 2017

Отговор: Правилен избор на телевизор 43”

Цитат Първоначално публикувано от nassko1 Виж публикацията
    OFF
    2.5 метра не е близо за 43 инчов телевизор даже малко е далече , кои са тези спортни канали които са SD и те притесняват да маже.
    Имам сони със 100херцов панел а сина ми гледа на 40инчов 50 херцов Самсунг J5100 за мазане и дума не може да става .Сонито е с по-добра картина но това едва ли е от 100те херца.
    Принципно имам 32ка лг 100хц и съм много доволен,за това ми се иска новият и той да е 100хц. Иначе съм навит и за 49ка ама за тия пари хубава 49ка не съм сигурен дали ще харесам.А колкото до каналите ,просто ме съм сигурен колко е добър доставчикът там,предполагам някой местен ще е. Също така като го гледам от това разстояние при по-голям размер на екрана няма ли да ми се струва малко неприятна картината(по-замазана).
    Благодаря

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Правилен монтаж на климатик
    От nikolayvarna във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 130
    Последно: 03-10-23, 10:53
  2. Избор на LCD LED телевизор.
    От Manolska във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 06-11-14, 20:25
  3. Избор на телевизор до 800 лв.
    От a.petlichkov във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 22-10-14, 22:48
  4. Помогнете да направя правилен избор....
    От JuliEE във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 11
    Последно: 07-10-14, 22:27
  5. Избор на телевизор
    От Nikol във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 29-08-11, 18:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе